Gemeentelijke communicatie

De communicatiedienst van Lokaal Bestuur Wommelgem gebruikt verschillende kanalen om de Wommelgemnaar te informeren over wat er leeft in onze gemeente. Het infoblad 'de Wommelgemnaar', deze website, de Facebookpagina, bewonersbrieven, infokrantjes... Het zijn maar enkele van de uitgaven die we opmaken om onze diensten beter bekend te maken, om nieuwtjes te delen en om bijzondere initiatieven van de Wommelgemnaren in de kijker te zetten.

Om al die communicatie in goede banen te leiden, hebben we een handvest met richtlijnen voor de communicatiedragers opgesteld. De algemene bepalingen kan je hieronder in bijlage nalezen. Specifieke bepalingen voor inzendingen voor 'de Wommelgemnaar' lees je in het thema hieronder.

 

 

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne