Infoblad 'de Wommelgemnaar'

Het infoblad 'de Wommelgemnaar' valt om de twee maanden in alle brievenbussen van onze gemeente. In korte artikels ben je helemaal mee met de actualiteit en de nieuwe aspecten van onze dienstverlening of die van onze partners. Elke editie licht ook één of meerdere dossiers toe, waarin we een onderwerp uitvoerig behandelen. De handige UiT-kalender vertelt je dan weer alles over activiteiten van het Lokaal Bestuur en de talrijke verenigingen.

Sinds nummer 190 kan je 'de Wommelgemnaar' ook online raadplegen. Zo kan je ook op je tablet of smartphone door 'de Wommelgemnaar' bladeren. Hieronder kan je het archief bekijken en het nummer naar keuze openen in PDF-formaat. Indien je het niet kan openen, beschik je misschien niet over Acrobat Reader. Download het gratis op www.adobe.nl.

Zelf een tekstje insturen?

Viert je vereniging een jubileum? Organiseer jij een bijzondere actie voor het goede doel? Dan kan je een tekstje opstellen en doorsturen naar de communicatiedienst. Klik hieronder om de precieze richtlijnen en voorwaarden na te lezen. We publiceren immers niet zomaar alles in 'de Wommelgemnaar'. Neem eerst even de onderstaande richtlijnen door, zodat je tijdig de volledige gegevens kan doorsturen aan de communicatiedienst. Reken dat je ongeveer een maand voor het verschijnen van het volgend nummer alle informatie moet bezorgen.

  • editie januari-februari (deadline: eind november)
  • editie maart-april (deadline: eind januari)
  • editie mei-juni (deadline: eind maart)
  • editie juli-augustus (deadline: eind mei)
  • editie september-oktober (deadline: eind juli)
  • editie november-december (deadline: eind september)