Proclaimer

Wommelgem.be vormt de toegangspoort tot gemeentelijke informatie van de gemeente Wommelgem.
Met dit digitaal platform wommelgem.be willen wij je snel en eenvoudig je weg laten vinden in onze gemeente.

Over de inhoud van wommelgem.be

Van de gemeentelijke informatie mag je het volgende verwachten:

  •  we streven er naar de inhoud zo actueel mogelijk te houden;
  •  we streven naar begrijpelijk taalgebruik;
  •  bij vragen, ideeën of suggesties ontvang je zo spoedig mogelijk een ontvangstbevestiging of reactie.

Over de toegankelijkheid van wommelgem.be

Onze website bevordert de toegankelijkheid voor mensen met een handicap en senioren.

Contact

Via info@wommelgem.be kan je alle vragen over gemeentelijke informatie stellen zoals vragen aan het college van burgemeester en schepenen en algemene vragen over bestuur en beleid. Bij de verschillende diensten kan je de rechtstreekse emailadressen terugvinden die je misschien vlugger en beter kunnen antwoorden. Je kan ook de emailadressen van onze bestuursleden terugvinden op deze site onder het thema 'bestuur'. Via webmasters@wommelgem.be kan je terecht voor vragen over de website. Wil je in alle gevallen je naam en het e-mailadres waarmee we je kunnen bereiken vermelden?

Privacy

Informatie, verkregen uit bezoek aan ons digitaal platform, wordt alleen gebruikt ter verbetering van de site en voor bezoekersstatistieken. Persoonsinformatie wordt uitsluitend gebruikt voor de beantwoording van vragen of suggesties.

Auteursrecht

Persoonlijk gebruik, dat wil zeggen niet-commercieel gebruik, van de inhoud van deze site is toegestaan. De gemeente Wommelgem behoudt zich het auteursrecht voor van gemeentelijke informatie op ons digitaal platform, zoals de geplaatste berichten, beeldmerken, logo's, illustraties en foto's. Wil je hiervan toch gebruik van maken, stuur dan vooraf een aanvraag via e-mail naar de informatieambtenaar.

Fouten of onvolledige informatie op wommelgem.be

We besteden veel zorg aan de creatie van deze website. De informatie erop komt van betrouwbare bronnen en werd waar mogelijk zorgvuldig nagekeken. Constateer je fouten of onvolledig informatie? Wij stellen je reactie op prijs! Laat het ons weten via info@wommelgem.be . Het gemeentebestuur werkt zoveel mogelijk met gegevens van authentieke bronnen, waardoor de kans op fouten of onvolledige informatie wordt verkleind.

Niet-gemeentelijke informatie

Op ons digitaal platform zal je niet alleen informatie van het bestuur en zijn dienstverlening vinden maar ook van derden, zoals verenigingen en bedrijven in de gemeente. Iedere deelnemende partner is zelf verantwoordelijk voor de gepubliceerde informatie.