Gemeentelijke zalen, terreinen en feestmateriaal huren

De verschillende zalen (Feestzaal Fort 2, polyvalente zaal van Vrijetijdscentrum Brieleke,...) en stuks feestmateriaal (tafels, podiumbakken,...) kan je reserveren via een externe website. Heb je al een log-in voor E2E? Dan kan je een klantenprofiel toevoegen aan je account. Als je nog geen account hebt, moet je die eerst aanmaken. Het klantenprofiel op naam van een vereniging of erkende instelling van Wommelgem (zoals buurtcomités of WZC's) wordt geverifieerd door de dienst vrije tijd. Dat is nodig omdat enkel zij het feestmateriaal kunnen huren. De zalen kunnen door zowel particulieren als verenigingen gehuurd worden.

>> Klik hier om de beschikbaarheden van de zalen te bekijken en een zaal te reserveren

>> Klik hier om het feestmateriaal te reserveren (enkel toegankelijk voor verenigingen)

Beschikbaarheid controleren

Wil je weten of een zaal beschikbaar is? Je kan de beschikbaarheid controleren zonder in te loggen. Ga naar onze website en klik bovenaan op ‘Infrastructuur reserveren’. Klik vervolgens op ‘Infrastructuur’ om de agenda van elke zaal te bekijken.

Reservatie boeken

Vanaf het moment dat je een aanvraag wil indienen, moet je je wel inloggen. Is het de eerste keer dat je een zaal via dit systeem boekt? Dan moet je eerst een account aanmaken. Log je opnieuw in om de status van je boeking op te volgen of om een handig overzicht van je boekingen te krijgen. Bekijk in de handleiding hoe je stap voor stap een zaal reserveert >>

Jaaraanvragen sport indienen

Hieronder kan je het instructiefilmpje terugvinden dat je kan informeren over het indienen van de jaaraanvraag voor sportinfrastructuur. 

Moeilijkheden?

Lukt het niet om een zaal te boeken? De dienst vrije tijd helpt je telefonisch verder. Indien je graag wat meer uitleg wenst, kan je ook een afspraak maken.