Verwarmingstoelage

Wat

Als je je woning verwarmt met huisbrandolie, lamppetroleum (type C) of bulkpropaangas, kom je mogelijk in aanmerking voor een verwarmingstoelage van het Sociaal Verwarmingsfonds.
 
Je kan daarvoor een aanvraag doen bij OCMW Wommelgem. Gelieve telefonisch contact op te nemen of te informeren aan de balie van het lokaal bestuur wanneer je terecht kan bij een maatschappelijk werkster.

Voorwaarden

Een maatschappelijk werker zal nagaan of je recht hebt op deze toelage. Je aanvraag moet bovendien binnen de 60 dagen na levering van de brandstof geregistreerd worden.

Wat meebrengen

  • Een kopie van de leveringsfactuur of -bon. Indien je in een gebouw met meerdere appartementen woont, vraag je aan de eigenaar of beheerder van het gebouw een kopie van de factuur en een attest met vermelding van het aantal appartementen waarop de factuur betrekking heeft.
  • Je identiteitskaart.

Meer info

Meer informatie vind je op de website van Het Verwarmingsfonds.

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne