Kleine Bloemenstoet: plukvergoeding

Wat

Voor het kweken, plukken en leveren van bloemen aan de vzw Vriendenkring Kleine Bloemenstoet en bestemd voor het bouwen van de wagentjes wordt een toelage verleend aan de bloemenkwekers.

De toelage wordt vastgesteld op € 0,035 per aangeplante struik met een maximum van € 1.750 voor alle bloemenkwekers samen en per begrotingsjaar. Indien er meer struiken zijn dan er toelagen beschikbaar zijn, dan wordt de totale toelage pro rata verdeeld tussen alle bloemenkwekers volgens de door hen aangeplante struiken.

De toelagen zijn betaalbaar op voorlegging van een verklaring van de kwekers voor het aantal struiken dat zij hebben geplant. Deze verklaringen moeten ingediend zijn één maand nadat de Kleine Bloemenstoet heeft plaatsgevonden. De inrichters van de Kleine Bloemenstoet dienen een verklaring af te leggen dat zij bedoelde bloemen hebben ontvangen van de Wommelgemse kwekers voor de wagentjes van de Kleine Bloemenstoet.

Melding sluiten

Samen tegen het coronavirus

Een overzicht van alle maatregelen in Wommelgem

Onze diensten helpen je (van thuis uit) verder

  • Mail je vraag naar de dienst of bel naar het onthaal via tel. 03-355 50 50
  • Gebruik zoveel mogelijk de formulieren van het digitaal loket
  • Dienst burgerzaken werkt enkel op afspraak (en enkel voor dringende documenten)
  • De bib opende opnieuw de deuren, mét voorzorgsmaatregelen
  • De werf, BKO en thuiszorgdienst werken verder met de nodige voorzorgsmaatregelen

Heb je hulp nodig of kan je hulp bieden?

Maak gebruik van ons vrijwilligersnetwerk (vb. voor boodschappen, honden uitlaten, sociaal contact). Lees het artikel (klik hier) voor meer info of via tel. 03-355 50 55.

Naar het digitaal loket