Fietsknooppunten

Wat

De Antwerpse Kempen vormt het ideale decor om in te fietsen. Een mix van fraaie landschappen, uitbundig groen, bekoorlijke stadjes en talloze leuke attracties. Stap af en toe van je fiets en geniet van al het moois onderweg. 

Het uitgebreide netwerk van ruim 2.000 kilometer aan fietspaden doorkruist elk hoekje van het gebied. Ben jij een doorgewinterde fietsfanaat of meer een recreatieve liefhebber? Voor elk soort fietser is er wel een passende route. Zet dus je stalen ros al maar klaar en verken het natuurschoon van de Kempen. 

Meer info

Op www.fietsroute.org/fietsknooppunten vind je een overzicht van de fietsroutes via knooppunten. Kies je provincie en regio en start je fietstocht. Je kan bij elke route een gps-track en knooppuntenkaartje vinden.

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne