Elektronische infoborden

Wat

Wil je snel een grote groep mensen bereiken? Elke dag passeren heel wat auto's, fietsers en voetgangers langs de elektronische infoborden. Ze vormen dus een uitgelezen medium om je publiek toegankelijke evenementen te promoten. De dienst informatie vult de agenda op de borden elke maandag aan met de activiteiten voor de komende twee weken.

Waar staan de borden?

  • Hoevenstraat: ter hoogte van het kruispunt met de Smisstraat
  • Sint-Damiaanstraat: ter hoogte van het kruispunt met de Vrijgezellenstraat
  • Volkaertslei: ter hoogte van de kerk
  • Welkomstraat: ter hoogte van het kruispunt met de Melkerijstraat

Procedure

Minstens twee weken voor je activiteit plaatsvindt, zorg je ervoor dat de activiteit op UiT in Vlaanderen staat, het kanaal dat je ook gebruikt om je activiteiten in de activiteitenkalender van 'de Wommelgemnaar' te publiceren. Mag de activiteit die je toevoegde voor 'de Wommelgemnaar' ook op de infoborden? Vul dan 'Infoborden' toe als 'Label' en de activiteit wordt opgepikt door de dienst informatie. Elke donderdag worden de activiteiten van de komende twee weken op de borden geplaatst.

Richtlijnen

De informatiedienst kort de gegevens van UiT in Vlaanderen in waar nodig, zodat de tekst op de infoborden past. Daarbij wordt ook de prijs en directe contactgegevens (zoals telefoonnummers en e-mailadressen) verwijderd. Politieke of commerciële boodschappen zijn niet toegestaan.

Wil je iets melden dat eigenlijk geen activiteit is, bijvoorbeeld de start van de voorverkoop? Stuur de informatiedienst dan ruim op voorhand een mailtje om de informatie aan het bord toe te voegen.