Bibliotheek

De bibliotheek is voor iedereen vrij toegankelijk. Je kan er terecht voor informatie, vorming en ontspanning. Lidmaatschap is gratis en je kan 15 materialen naar keuze (boek, dvd, cd … ) uitlenen. Je betaalt geen extra leengeld.

In de bib kan je ook gratis gebruikmaken van een computer met internet, maar je moet wel je plaatsje reserveren. Er is ook gratis wifi.

De bib van Wommelgem is lid van Bibburen, een samenwerking tussen zeven bibliotheken: Borsbeek, Malle, Ranst, Wijnegem, Wommelgem, Zandhoven en Zoersel. Als je lid bent in Wommelgem kan je ook terecht in de andere zes bibliotheken. Daar gelden bovendien dezelfde uitleenregels. Het retributiereglement voor gebruik en ontleningen van bibmateriaal kan je nalezen op Meeting Burger. Ook het huishoudelijk reglement kan je nalezen op Meeting Burger.

Voor meer praktische informatie zoals inschrijvingen, lenen en reserveren kan je terecht in de bibliotheek. Of je kan een kijkje nemen op de website wommelgem.bibliotheek.be.

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne