Zorg voor licht: Wommelgem doet mee

Gepubliceerd op vrijdag 13 november 2020 11.45 u.
Ook in Wommelgem wordt de kerstverlichting in het straatbeeld dit jaar vroeger dan anders aangestoken. We roepen alle inwoners op om ook in voortuintjes en ramen fonkelende lichtjes of kaarsen aan te steken.

In deze donkere dagen meer licht brengen, dat is het doel van de actie #zorgvoorlicht. Door de verstrengde coronaregels zijn heel wat van onze vaste vrijetijdsactiviteiten tijdelijk niet mogelijk. We moeten zoveel mogelijk afstand houden van anderen, maar we kunnen wel op andere manieren tonen dat we er zijn voor elkaar!

Een deel van de gemeentelijke kerstverlichting zal dan ook op vrijdagavond 13 november worden aangestoken. Het gaat om de armaturen en overspanningen, in het centrum en het Laar. De versiering in de bomen op de Kerkplaats komt er in december pas bij. 

Oproep

Versier je voortuin, gevel of raam met lampjes, kaarsjes en/of raamtekeningen met een boodschap voor je buurt (maar hou het uiteraard wel brandveilig). Zo creëer je een feeërieke buurt, voor extra gezellige winterwandelingen!

Stuur vervolgens een foto door naar informatiedienst@wommelgem.be of via onze facebookpagina Gemeente Wommelgem. Wij verzamelen alle inzendingen in één fonkelend foto-album op Facebook.