Gemeentelijke zalen en feestmateriaal reserveren

Wat

Sinds 1 augustus 2020 heeft onze dienst vrije tijd een nieuw reservatieprogramma in gebruik. Het programma werd al enkele maanden door de sportclubs gebruikt voor het aanvragen en reserveren van sportinfrastructuur. Vanaf 2 november 2020 zijn ook de feestzaal in Fort 2, de Sint-Janskapel en de items feestmateriaal toegevoegd in het nieuwe programma.

>> Klik hier om naar de webpagina voor reservaties van zalen en feestmateriaal te gaan.

Beschikbaarheid controleren

Wil je weten of een zaal of een aantal tafels uit het feestmateriaal beschikbaar is? Je kan de beschikbaarheid controleren zonder in te loggen. Ga naar onze website en klik bovenaan op ‘Infrastructuur reserveren’. Klik vervolgens op ‘Infrastructuur’ om de agenda van elke zaal te bekijken.

Reservatie boeken

Vanaf het moment dat je een aanvraag wil indienen, moet je je wel inloggen. Is het de eerste keer dat je een zaal via dit systeem boekt? Dan moet je eerst een account aanmaken. Log je opnieuw in om de status van je boeking op te volgen of om een handig overzicht van je boekingen te krijgen.

Jaaraanvragen sport

Hieronder kan je het instructiefilmpje terugvinden dat je kan informeren over het indienen van de jaaraanvraag voor sportinfrastructuur. 

Moeilijkheden?

Lukt het niet om een zaal te boeken? De dienst vrije tijd helpt je telefonisch verder. Indien je graag wat meer uitleg wenst, kan je ook een afspraak maken.

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne