Word vrijwilliger in het cultureel ontmoetingscentrum Brieleke

Gepubliceerd op vrijdag 4 juni 2021 11.09 u.
Het nagelnieuwe Vrijetijdscentrum Brieleke wordt het kloppend hart van het vrijetijdsgebeuren in Wommelgem. Het pronkstuk van het complex is ongetwijfeld het cultureel ontmoetingscentrum – kortweg ‘COC’ – met zijn polyvalente zaal, foyer, keuken en artiestenloges.

Maar natuurlijk kan er geen cultureel ontmoetingscentrum zijn zonder vrijwilligers. Steek je graag de handen uit de mouwen? Heb je een hart voor cultuur?

Tijdens voorstellingen en andere activiteiten zijn vrijwilligers een essentiële schakel in de werking van het COC. Denk bijvoorbeeld aan het onthaal van het publiek, hulp als zaalwacht, het bemannen van de vestiaire, waken over de netheid van het sanitair, het controleren van de tickets, tappen aan de toog en meer.

Naast deze hulp ben je als vrijwilliger ook een belangrijk klankbord voor de werking van het COC. Je bent alert voor reacties van het publiek en polst wat er leeft bij de bezoekers.

Wat bieden we?

Een warme, gezellige sfeer waarin je nieuwe mensen leert kennen en samenwerkt met een team gelijkgestemde zielen. De avond van de vertoning kan je uiteraard gratis genieten van de voorstelling.

Zin om ons te helpen?

Stuur een mailtje naar vrijwilligers@wommelgem.be, vertel wat over jezelf, waarom je als vrijwilliger aan de slag wil en op welke fronten je zou willen helpen. Vergeet ook je naam, leeftijd en telefoonnummer niet te vermelden! Eind juni organiseren we kennismakingsmomenten. Twijfel dus niet om je kandidaat te stellen!

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne