Wommelgem Winterdorp

Het Winterdorp opent op vrijdag 6 december om 12 u. de deuren maar de officiële opening is pas om 18 u. Ook de ijspiste wordt dan officieel geopend in aanwezigheid van het schepencollege, de pers en een delegatie van de Antwerpse Kunstschaatsclub Ruggeveld. Hun Demo-team verzorgt er een spectaculaire openingsact.

Je kan tot en met zondag 5 januari 2020 genieten van het Winterdorp. In het chaletdorp kan je je verwarmen met heerlijke winterse drankjes en een ruim aanbod aan hapjes. Elke houten chalet heeft een groot overdekt terras dus laat regen of sneeuw je zeker niet tegenhouden om naar het Winterdorp af te zakken.

De allerkleinsten kunnen hun hartje ophalen aan de kermisattracties of hun eerste schaatspasjes zetten op een veilige piste. Enkele leuke schaatshulpjes zorgen ervoor dat ze minder snel kunnen vallen.

Opgelet: de flyers en affiches die uithangen zijn zonder onze vraag gemaakt door een derde. Op dit drukwerk staan foutieve gegevens. De enige juiste informatie vind je op deze pagina en onze Facebookpagina.

Praktische informatie

De toegang tot het Winterdorp is gratis. Een toegangskaartje voor de ijspiste kost 7 euro. Als je eigen schaatsen meeneemt, betaal je slechts 5 euro. Een tienbeurtenkaart kost 70 euro en je 11de beurt is gratis. Kom je met een groep van meer dan 15 personen, dan betaal je 5 euro. De schaatshulpjes kan je huren voor 2 euro. Tijdens de kerstvakantie is het Winterdorp elke dag open.

Let op! Het is niet toegestaan om met eigen drank en/of eten naar het Winterdorp te komen. Om veiligheidsredenen is er ook een totaalverbod op het gebruik van glas, zowel voor standhouders als bezoekers.

Het Winterdorp is een initiatief van Lokaal Bestuur Wommelgem en EMO bvba.

Overzicht

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne