Wommelgem Winterdorp

Het Winterdorp opent op vrijdag 6 december om 12 u. de deuren maar de officiële opening is pas om 18 u. Ook de ijspiste wordt dan officieel geopend in aanwezigheid van het schepencollege, de pers en een delegatie van de Antwerpse Kunstschaatsclub Ruggeveld. Hun Demo-team verzorgt er een spectaculaire openingsact.

Je kan tot en met zondag 5 januari 2020 genieten van het Winterdorp. In het chaletdorp kan je je verwarmen met heerlijke winterse drankjes en een ruim aanbod aan hapjes. Elke houten chalet heeft een groot overdekt terras dus laat regen of sneeuw je zeker niet tegenhouden om naar het Winterdorp af te zakken.

De allerkleinsten kunnen hun hartje ophalen aan de kermisattracties of hun eerste schaatspasjes zetten op een veilige piste. Enkele leuke schaatshulpjes zorgen ervoor dat ze minder snel kunnen vallen.

Opgelet: de flyers en affiches die uithangen zijn zonder onze vraag gemaakt door een derde. Op dit drukwerk staan foutieve gegevens. De enige juiste informatie vind je op deze pagina en onze Facebookpagina.

Praktische informatie

De toegang tot het Winterdorp is gratis. Een toegangskaartje voor de ijspiste kost 7 euro. Als je eigen schaatsen meeneemt, betaal je slechts 5 euro. Een tienbeurtenkaart kost 70 euro en je 11de beurt is gratis. Kom je met een groep van meer dan 15 personen, dan betaal je 5 euro. De schaatshulpjes kan je huren voor 2 euro. Tijdens de kerstvakantie is het Winterdorp elke dag open.

Let op! Het is niet toegestaan om met eigen drank en/of eten naar het Winterdorp te komen. Om veiligheidsredenen is er ook een totaalverbod op het gebruik van glas, zowel voor standhouders als bezoekers.

Het Winterdorp is een initiatief van Lokaal Bestuur Wommelgem en EMO bvba.

Overzicht

Melding sluiten

Samen tegen het coronavirus

Een overzicht van alle maatregelen in Wommelgem

Onze diensten helpen je (van thuis uit) verder

  • Mail je vraag naar de dienst of bel naar het onthaal via tel. 03-355 50 50
  • Gebruik zoveel mogelijk de formulieren van het digitaal loket
  • Dienst burgerzaken werkt enkel op afspraak (en enkel voor dringende documenten)
  • De bib opende opnieuw de deuren, mét voorzorgsmaatregelen
  • De werf, BKO en thuiszorgdienst werken verder met de nodige voorzorgsmaatregelen

Heb je hulp nodig of kan je hulp bieden?

Maak gebruik van ons vrijwilligersnetwerk (vb. voor boodschappen, honden uitlaten, sociaal contact). Lees het artikel (klik hier) voor meer info of via tel. 03-355 50 55.

Naar het digitaal loket