Wegenwerken Vlaanderen

Wat

Werken op onze wegen is van tijd tot tijd nodig om een goede bereikbaarheid te behouden en die bereikbaarheid verder te optimaliseren. De werken leiden echter zelf ook weer tot verkeershinder waarmee de bereikbaarheid wordt geschaad.

Om dat te vermijden en jou als weggebruiker en/of wegbeheerder zo goed mogelijk in te lichten, is op initiatief van de Vlaamse overheid deze website opgezet. Hier vind je de werken op alle Vlaamse wegen terug.

Verder heeft de Vlaamse overheid het adviesbureau ARCADIS onder de arm genomen om alle werkzaamheden onderling af te stemmen. Zo wordt ervoor gezorgd dat je niet onnodig van de ene wegomleiding in de andere rijdt of dat hetzelfde wegdeel in een korte tijdspanne meerdere keren wordt afgesloten voor werkzaamheden van verschillende initiatiefnemers.

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne