Vraag je gratis tuinsafari aan bij onze tuinrangers

Wat

Christian, Amanda, Inge, Saskia en Wim zijn ervaren Wommelgemse tuiniers met een hart voor de natuur. De voorbije maanden volgden ze een intensieve opleiding over bloemenweides, (fruit)bomen, geveltuintjes, minivijvertjes en zoveel meer.

Ze zijn nu helemaal klaar om jou met nieuwe ogen naar je tuin te laten kijken. Benieuwd wat er mogelijk is in jouw tuin? Boek dan snel een tuinsafari op www.tuinrangers.be.

De tuinen van de toekomst zijn opgewassen tegen kurkdroge én kletsnatte zomers. Kinderen kunnen er heerlijk spelen, maar ook vlinders, bijen en allerlei vogels vinden er voedsel en een plekje om te schuilen. Zo’n tuin is makkelijker en goedkoper te realiseren dan je denkt. Onze lokale Tuinrangers helpen je graag op weg tijdens een tuinsafari!

Wat beleef je op een tuinsafari?

Je Tuinranger wil eerst alles over jouw tuinwensen te weten komen. Daarna gaan jullie op verkenning in de tuin. De Tuinranger toont het tuinadvies met behulp van inspirerende foto’s en helpt bij de keuze van de juiste plant op de juiste plek. Je krijgt zelfs een geschetste plattegrond van je toekomstige tuin en een set handige adviesfiches. Helemaal gratis! Met al dat advies kan je meteen zelf aan de slag. Of je kan de hulp inschakelen van een tuinaannemer of -architect.

Je ontvangt na een bezoekje ook een safarikit met bloemenmengsels, een insectenkijker en zoekkaarten ter waarde van 25 euro. Zo kun je ook na het bezoek van de Tuinranger speuren naar fladderende gasten en zoemende bezoekers in je tuin.

Meer info?

Vraag je tuinsafari aan via www.tuinrangers.be