Visvijver

Wat

Het domein van Fort wordt omringd door een brede vijver, die uitgerust is met een heleboel visplaatsen. Een aantal daarvan zijn ook toegankelijk met een rolstoel. De diepte van de visvijver is 0,6 m op het laagste punt en 3,5 m op het diepste punt. 

Vissoorten

In de vijver rond Fort 2 zwemmen zo'n acht uitgezette vissoorten, waaronder brasem, karper, baars en snoek. Je moet de vissen die je vangt nadien terugzetten. Nachtvissen is niet toegestaan. Je vindt het reglement op borden aan de visvijver.

Visvergunning

Om aan de gemeentelijk visvijver te mogen vissen, moet je beschikken over een vergunning van Lokaal Bestuur Wommelgem. Een gemeentelijke visvergunning is gedurende één kalenderjaar geldig. Inwoners, kinderen of personen met een handicap kunnen de vergunning aan verminderd tarief (10 euro) kopen. Niet-inwoners die ook aan de visvijver van Fort 2 willen hengelen, betalen 25 euro. Je kan de visvergunning aankopen aan het onthaal in de Handboogstraat 36.

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne