Visvijver

Wat

Het domein van Fort wordt omringd door een brede vijver, die uitgerust is met een heleboel visplaatsen. Een aantal daarvan zijn ook toegankelijk met een rolstoel. De diepte van de visvijver is 0,6 m op het laagste punt en 3,5 m op het diepste punt. 

Vissoorten

In de vijver rond Fort 2 zwemmen zo'n acht uitgezette vissoorten, waaronder brasem, karper, baars en snoek. Je moet de vissen die je vangt nadien terugzetten. Nachtvissen is niet toegestaan. Je vindt het reglement op borden aan de visvijver.

Visvergunning

Om aan de gemeentelijk visvijver te mogen vissen, moet je beschikken over een vergunning van Lokaal Bestuur Wommelgem. Een gemeentelijke visvergunning is gedurende één kalenderjaar geldig. Inwoners, kinderen of personen met een handicap kunnen de vergunning aan verminderd tarief (10 euro) kopen. Niet-inwoners die ook aan de visvijver van Fort 2 willen hengelen, betalen 25 euro. Je kan de visvergunning aankopen aan het onthaal in de Handboogstraat 36.

Melding sluiten

Samen tegen het coronavirus

Een overzicht van alle maatregelen in Wommelgem

Onze diensten helpen je (van thuis uit) verder

  • Mail je vraag naar de dienst of bel naar het onthaal via tel. 03-355 50 50
  • Gebruik zoveel mogelijk de formulieren van het digitaal loket
  • Dienst burgerzaken werkt enkel op afspraak (en enkel voor dringende documenten)
  • De bib opende opnieuw de deuren, mét voorzorgsmaatregelen
  • De werf, BKO en thuiszorgdienst werken verder met de nodige voorzorgsmaatregelen

Heb je hulp nodig of kan je hulp bieden?

Maak gebruik van ons vrijwilligersnetwerk (vb. voor boodschappen, honden uitlaten, sociaal contact). Lees het artikel (klik hier) voor meer info of via tel. 03-355 50 55.

Naar het digitaal loket