Veilige markt met deze richtlijnen

Gepubliceerd op woensdag 27 mei 2020 11.30 u.
Op vrijdag 29 mei zullen de marktkramers opnieuw op onze Kerkplaats neerstrijken. We werken met een aantal veiligheidsmaatregelen om jouw bezoekje aan de markt veilig en vlot te laten verlopen.

Momenteel is er geen beperking meer op het aantal kramen. Je mag ook opnieuw eten en drinken op de markt. Je mag je fiets ook opnieuw meenemen aan de hand, zo kan je je boodschappen makkelijk vervoeren als je dat wenst. De marktkramers dienen een mondmasker te dragen. 

Je kan de markt enkel betreden via de ingang aan de Dasstraat, waar eveneens ontsmettingsgel voorzien is. Vervolgens kan je langs de verschillende marktkramen wandelen, in enkelrichting. De uitgang bevindt zich aan de Kaakstraat.

We rekenen op de burgerzin van elke Wommelgemnaar om voldoende afstand te houden. Om iedereen daarvoor de nodige ruimte te geven, houdt een medewerker van Lokaal Bestuur Wommelgem de drukte in het oog. We vragen je om, indien je voor de ingang in de Dasstraat even moet wachten, ook daar de veilige afstand van anderhalve meter te respecteren. We merken wel dat er in de praktijk zelden een wachtrij staat. 

Melding sluiten

Samen tegen het coronavirus

Een overzicht van alle maatregelen in Wommelgem

Onze diensten helpen je (van thuis uit) verder

  • Mail je vraag naar de dienst of bel naar het onthaal via tel. 03-355 50 50
  • Gebruik zoveel mogelijk de formulieren van het digitaal loket
  • Dienst burgerzaken werkt enkel op afspraak (en enkel voor dringende documenten)
  • De bib opende onlangs opnieuw de deuren, mét voorzorgsmaatregelen
  • De werf, BKO en thuiszorgdienst werken verder met de nodige voorzorgsmaatregelen

Heb je hulp nodig of kan je hulp bieden?

Maak gebruik van ons vrijwilligersnetwerk (vb. voor boodschappen, honden uitlaten, sociaal contact). Lees het artikel (klik hier) voor meer info of via tel. 03-355 50 55.

Naar het digitaal loket