Lokaal bestuur zoekt Administratief medewerker secretariaat & ICT (m/v/x)

Gepubliceerd op dinsdag 12 januari 2021 13.31 u.
Onmiddellijke indiensttreding / voltijds contractueel dienstverband / C1-C3 / werfreserve van 2 jaar

Wommelgem, met net geen 13.000 inwoners, is een dorp in de rand van Antwerpen. Ondanks onze kleine schaal, zijn we erg ambitieus en willen we van ons lokaal bestuur een sterk merk maken door de gemeente te ontwikkelen tot een moderne samenleving met behoud van een warm dorp waar de burger centraal staat en het aangenaam wonen is op mensenmaat. Wil je meewerken aan duurzame mobiliteit en een sterke lokale economie voor Wommelgem?

Over de job

Het secretariaat vormt het hart van de administratieve organisatie van lokaal bestuur Wommelgem. Naast de administratieve ondersteuning van de algemeen directeur en zijn stafmedewerkers, sta je ook voor de ICT-ondersteuning van de organisatie in (in nauwe samenwerking met externe ICT-dienst). We geven je een greep uit jouw takenpakket:

► Je biedt op een klantgerichte, analytische en oplossingsgerichte manier technische ondersteuning aan de gebruikers van de software, systemen en het ICT-materiaal. Je vormt een brugfunctie tussen de interne klanten en de externe ICT-dienst

► Je zorgt voor installatie en configuratie van hard- en software (incl. smartphones) en support die hiermee gepaard gaat

► Je staat mee in voor het beheer van archief, alsook beheer je diverse stocks

► Je biedt administratieve en operationele ondersteuning aan de algemeen directeur en zijn stafmedewerkers

Over jou

Je hebt een diploma dat toegang geeft tot niveau C. Of je beschikt over 2 jaar relevante ervaring in administratie en ICT, waarbij je slaagt voor een niveau- of capaciteitstest.

Contract en verloning

Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk verloning op niveau C1-C3, aangevuld met een eindejaarstoelage en vakantiegeld. Ook krijg je maaltijdcheques van €8 en een fietsvergoeding van €0,24/km. Sociale voordelen zoals eco- en complimentencheques, alsook een uitgebreide sociale dienst behoren ook tot de voordelen.

Wie ben jij?

► Analytisch: Je maakt analyses van complexe vraagstukken

► Planmatig: Je plant en organiseert je werk effectief

► Communicatief: Je communiceert vlot met verschillende doelgroepen

► Teamplayer: Je stimuleert de samenwerking binnen werkgroepen of projectgroepen

► Ondernemend: Je neemt initiatieven om op gebeurtenissen of ontwikkelingen te anticiperen

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een dynamische omgeving waar een afwisselend takenpakket op jou ligt te wachten. We bieden je dan ook een verantwoordelijke en gevarieerde functie waarbij je initiatief kan nemen en jezelf kan ontplooien. Je geniet van verschillende sociale voordelen, een opleidingsprogramma op maat en een gunstige vakantieregeling. Je relevante ervaring wordt onbeperkt meegenomen. Er wordt een wervingsreserve aangelegd met een geldigheidsduur van twee jaar.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat van je horen en stuur je CV en motivatiebrief, samen met een kopie van je diploma en een recent attest van goed gedrag (max. 3 maanden oud) per e-mail naar personeelsdienst@wommelgem.be, per aangetekende brief naar Kaakstraat 2, 2160 Wommelgem t.a.v. de personeelsdienst of kom ze persoonlijk overhandigen op ten laatste 31 januari 2021. Vermeld als onderwerp: “Sollicitatie Administratief medewerker secretariaat en ICT”.

Het schriftelijke examen zal doorgaan tijdens de week van 15 februari 2021. Indien je hiervoor geslaagd bent, zal je uitgenodigd worden op het mondeling examen.

Tewerkstellingsplaats: Kaakstraat 2, 2160 Wommelgem

Meer info?

tel. 03 355 50 50 - personeelsdienst@wommelgem.be