Vacature: verzorgende (m/x/v)

Gepubliceerd op maandag 3 mei 2021 10 u.
KINA p.v. legt een werfreserve aan van 2 jaar voor verzorgende (m/x/v) in de regionale dienst voor gezinszorg en aanvullende thuiszorg (RDGAT). Contractueel C1-C2 voor OCMW Schilde, Wijnegem en Wommelgem.

Ben je gedreven om te zorgen voor anderen en heb je een hart voor je gebruikers? Dan ben jij de verzorgende die we zoeken voor onze dienst gezinszorg in Schilde, Wijnegem of Wommelgem.

Functie

Als verzorgende bied je sociale en praktische hulp (zoals koken, wassen, strijken, boodschappen doen, persoonlijke verzorging…) in het huishouden van zorgbehoevende gezinnen en senioren. Je voert je taken uit in overleg met familie, mantelzorgers en andere hulpverleners.

Profiel

  • Je kan je taken goed organiseren en werkt zelfstandig.
  • Je houdt van sociaal contact en kan goed communiceren.
  • Je respecteert de privacy van je gebruikers.
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B.

Diplomavereisten

Je bent houder van een diploma dat toegang geeft tot niveau C (een diploma secundair onderwijs of gelijkgesteld) en je diploma of attest moet toegang geven om een inschrijvingsbewijs als verzorgende bij het Agentschap Zorg en Gezondheid te bekomen.

Meer info over de vacature?

De aanwervingsvoorwaarden en functiebeschrijving kan je opvragen bij OCMW Wijnegem,
03-288 20 63 of personeelsdienst@wijnegem.be.

Hoe solliciteren?

Stuur je kandidatuur (cv, motivatiebrief, kopie diploma, uittreksel uit strafregister) per mail naar personeelsdienst@wijnegem.be of per post naar Wijnegem, Turnhoutsebaan 422, 2110 Wijnegem. Ten laatste op donderdag 20 mei 2021.

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne