Vacature: Theatertechnieker -Technisch medewerker (m/v/x)

Gepubliceerd op dinsdag 26 juli 2022 9 u.
Werfreserve van 2 jaar / vol- of halftijds contract onbepaalde duur bespreekbaar / onmiddellijke indiensttreding / Enkel middelbaar diploma vereist

Heb jij een passie voor cultuur en techniek? Wil jij mee deel uitmaken van een enthousiast en ambitieus team dat cultuur in Wommelgem mee op de kaart wil zetten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Wij zijn op zoek naar een gedreven theatertechnieker voor COC Brieleke die zorgt voor een goede technische ondersteuning van de programmatie en de verenigingen.

Over de job

Wommelgem is een dorp in de rand van Antwerpen met meer dan 13.000 inwoners en als theatertechnieker sta je in voor de coördinatie en dagelijkse werking van het cultureel ontmoetingscentrum. Jij staat in voor de goede werking van het centrum en je fungeert als technisch/logistiek coördinator voor interne en externe partners. Je draagt klantvriendelijkheid en veiligheid hoog in vaandel en bent een serviceverlener in hart en nieren.

Jouw taken op een rijtje:

 • Je organiseert, coördineert en voert technische en logistieke taken uit die verbonden zijn aan eigen producties en activiteiten en ondersteunt bezoekende gezelschappen en gebruikers bij gebruik van de infrastructuur op technisch vlak.
 • Je maakt afspraken met collega’s, met bezoekende gezelschappen en huurders en je voert de communicatie daarover.
 • Je bedient de eigen installaties tijdens opbouw, repetitie, voorstelling en afbouw van een voorstelling of event en geeft advies wanneer die gebruikt worden door derden.
 • Je onderhoudt en herstelt/volgt de herstellingen van technisch materiaal op (met een focus op duurzaam gebruik) en zorgt voor de opslag van het materiaal.
 • Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitsvolle, veilige en tijdige opstelling van de techniek, de organisatie en de opvolging van de geldende veiligheidsprocedures.
 • Je volgt de nieuwste ontwikkelingen en evoluties binnen je eigen vakgebied en adviseert de leidinggevende bij de aankoop, huur en gebruik van nieuwe technische materialen en installaties.
 • Je geeft advies en werkt actief mee aan de eigen culturele programmatie.
 • Je werkt in team en biedt technische en logistieke ondersteuning aan je collega’s bij andere gemeentelijke evenementen, alsook het JOC, het sportcentrum en de buitenschoolse kinderopvang op de site.

Over jou

Je hebt een bachelorsdiploma dat toegang geeft tot niveau B (min. bruto maandloon van €2.716,82 en max €4.577,75 op basis een voltijdse tewerkstelling).

Ervaring in de technische ondersteuning binnen de culturele sector is een meerwaarde.

Als je niet over een bachelorsdiploma beschikt kan jouw kandidatuur weerhouden worden, indien je slaagt voor onze capaciteitstest. Als je slaagt voor deze proef, word je uitgenodigd voor deelname aan de verdere selectieproeven.

Contract en verloning

Je krijgt een vol- of halftijds contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijke verloning op niveau B1-B3, aangevuld met een eindejaarstoelage en vakantiegeld. Je ontvangt ook maaltijdcheques van €8 en een fietsvergoeding van €0,25/km. Sociale voordelen zoals eco- en complimentencheques, alsook een uitgebreide sociale dienst behoren tot de voordelen.

Welke eigenschappen heb jij?

 • Resultaatgericht: je werkt gericht en actief aan het bereiken van de vastgestelde doelstellingen
 • Plannen en organiseren: je plant jouw werk en dat van anderen effectief en efficiënt
 • Zorgvuldig: Je handelt met aandacht voor kwaliteit en gericht op het voorkomen van fouten
 • Klantgericht: je reageert vriendelijk, adequaat en correct op vragen van belanghebbenden
 • Samenwerking: je informeert, pleegt overleg en werkt mee
 • Flexibiliteit: je past je aanpak of gedrag aan als de concrete situatie dat vereist

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een dynamische omgeving waar een afwisselend takenpakket op jou ligt te wachten. We bieden je dan ook een verantwoordelijke en gevarieerde functie waarbij je initiatief kan nemen en jezelf kan ontplooien. Je geniet van verschillende sociale voordelen, een opleidingsprogramma op maat en een gunstige vakantieregeling. Je relevante ervaring wordt onbeperkt meegenomen. Er wordt een wervingsreserve aangelegd met een geldigheidsduur van 2 jaar.

Word je hier enthousiast van? 

Stuur je CV en motivatiebrief, samen met een kopie van je diploma en een recent attest van goed gedrag (max. drie maanden oud):

 • per e-mail naar sollicitatie@wommelgem.be,
 • per aangetekende brief naar Kaakstraat 2, 2160 Wommelgem t.a.v. de personeelsdienst
 • of kom hem persoonlijk overhandigen bij onze Onthaaldienst geleden in de Handboogstraat 36 in Wommelgem op ten laatste 21 augustus 2022.

Vermeld als onderwerp: Sollicitatie Theatertechnieker (B1-B3)

Het schriftelijke examen zal doorgaan op 30 augustus 2022 (namiddag). Aansluitend presenteer je jouw uitgewerkte case tijdens de mondelinge selectie.

Lukt deze datum niet voor jou? Neem dan contact op met de personeelsdienst.

Tewerkstellingsplaats: Vrijetijdscentrum Brieleke - Brieleke 16 te Wommelgem

Meer info?

tel. 03-355 50 50
sollicitatie@wommelgem.be