Vacature: Medewerker Bibliotheek

Gepubliceerd op maandag 13 maart 2023 9 u.
50% contractueel dienstverband werfreserve van 2 jaar / C1-C3

Wommelgem, met meer dan 13.000 inwoners, is een dorp in de rand van Antwerpen. Ondanks onze kleine schaal, zijn we erg ambitieus en willen we van ons lokaal bestuur een sterk merk maken door de gemeente te ontwikkelen tot een moderne samenleving met behoud van een warm dorp waar de burger centraal staat en het aangenaam wonen is op mensenmaat. Bouw jij mee aan een laagdrempelige, dynamische bibliotheek waar elke bezoeker zich thuis kan voelen?

Solliciteer nu online

Over de job

Je verzorgt het onthaal aan de balie en bent het eerste aanspreekpunt voor onze leners. Je zorgt dat ze zich welkom voelen en de weg vinden in ons aanbod. Daarnaast draag je bij aan de uitbouw van een kwaliteitsvolle (materiële en digitale) collectie en ontwikkel je samen met je collega’s educatieve en publieksprojecten om ontmoeting en gemeenschapsvorming te stimuleren. Tevens verzorg je mee de digitale communicatie voor de bibliotheek.

Over jou

Je bent houder van een diploma of getuigschrift van hoger secundair onderwijs.

Contract en verloning

Een contract van 50% voor onbepaalde duur en een aantrekkelijke verloning op niveau C1-C3, aangevuld met een eindejaarstoelage en vakantiegeld. Je ontvangt ook maaltijdcheques van € 8 en een fietsvergoeding van € 0,25/km. Sociale voordelen zoals eco- en complimentencheques, alsook een uitgebreide sociale dienst behoren tot de voordelen.

Wie ben jij?

  • Resultaatsgericht: Je werkt gericht en actief aan het bereiken van de vastgestelde doelen
  • Klantgericht: Je reageert vriendelijk, adequaat en correct op vragen van belanghebbenden
  • Planner: Je plant en organiseert je werk effectief en efficiënt
  • Teamplayer: Informeert, pleegt overleg en werkt mee
  • Flexibel: Je past je aanpak of gedrag aan als de concrete situatie dat vereist

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een dynamische omgeving waar een afwisselend takenpakket op jou ligt te wachten. We bieden je dan ook een verantwoordelijke en gevarieerde functie waarbij je initiatief kan nemen en jezelf kan ontplooien. Je geniet van verschillende sociale voordelen, een ruim en persoonlijk opleidingsprogramma, en een gunstige vakantieregeling en flexibel werkrooster. Je relevante ervaring wordt onbeperkt meegenomen. Er wordt een wervingsreserve aangelegd met een geldigheidsduur van twee jaar.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat van je horen en stuur je CV en motivatiebrief, samen met een kopie van je diploma en een recent attest van goed gedrag (max. drie maanden oud):

  • per e-mail naar sollicitatie@wommelgem.be
  • per aangetekende brief naar Handboogstraat 36, 2160 Wommelgem t.a.v. Shirley De Zitter
  • of kom hem tijdens de werkuren persoonlijk overhandigen bij onze Onthaaldienst gelegen in de Handboogstraat 36 in Wommelgem ten laatste op 29 maart 2023.

Vermeld als onderwerp: "Sollicitatie Medewerker Bibliotheek"

Het schriftelijke examen zal doorgaan op 6 april 2023 middels een thuisopdracht. Als je hiervoor slaagt word je uitgenodigd om deel te nemen aan de mondelinge proef die zal doorgaan op 20 april 2023 tussen 09u00 en 12u00.

Tewerkstellingsplaats: Welkomstraat 32, 2160 Wommelgem

Meer info?

Tel. 03-355 50 50 - sollicitatie@wommelgem.be