Vacature: deskundige vrije tijd - jeugd (m/v/x)

Gepubliceerd op dinsdag 12 maart 2019 16.12 u.
Hou je van uitdagingen en heb je zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar een deskundige vrije tijd en jeugd. Het gaat om een voltijdse, contractuele functie op niveau B1-B3

Als deskundige vrije tijd en jeugd geef je inhoudelijke en administratieve ondersteuning aan de projecten van de sector vrije tijd en jeugd. Je staat in contact met de jeugdverenigingen en je bent verantwoordelijk voor het jeugdontmoetingscentrum.

Je taken zullen betrekking hebben op het ontwikkelen en implementeren van een beleid voor vrije tijd. Daarnaast organiseer je activiteiten voor de jeugd zodat een kwalitatief vrijetijdsaanbod gecreëerd wordt.

Er wordt voor deze functie een wervingsreserve aangelegd voor de duur van 2 jaar.

Profiel

Je beschikt over een bachelordiploma.

Aanbod

Een voltijdse functie in contractueel verband op niveau B. Een bruto aanvangswedde volgens schaal B1 van minimum € 28.300 (bruto jaarsalaris). Je ontvangt maaltijdcheques, fietsvergoeding, vergoeding voor woon-werkverkeer bij gebruik van het openbaar vervoer, 35 dagen verlof en een tweede pensioenpijler.

Solliciteren?

De schriftelijke kandidaturen moeten, samen met een CV en een kopie van het bachelordiploma, toekomen bij het lokaal bestuur, Kaakstraat 2, 2160 Wommelgem of via e-mail naar personeelsdienst@wommelgem.be en dat uiterlijk op 5 april 2019.