Vacature: Coördinator gebouwen & magazijn (ploegbaas)

Gepubliceerd op woensdag 15 mei 2024 8.30 u.
Onmiddellijke indiensttreding / voltijds / onbepaalde duur / D4-D5 /werfreserve van 2 jaar

Welkom in het hart van Wommelgem

Wommelgem, met meer dan 13.000 inwoners, is een dorp in de rand van Antwerpen. Ondanks onze kleine schaal, zijn we erg ambitieus en willen we van ons lokaal bestuur een sterk merk maken door de gemeente te ontwikkelen tot een moderne samenleving met behoud van een warm dorp waar de burger centraal staat en het aangenaam wonen is op mensenmaat. Wil je meewerken aan een sterke organisatie?

Hiervoor zet je je talenten in

Als ploegbaas gebouwen en magazijn organiseer je het werk van de ploeg met wie je dagdagelijks meewerkt. De ploeg gebouwen is verantwoordelijk voor het onderhoud, herstel en werken aan het gemeentelijk patrimonium. Je bouwt mee aan een visie om het patrimonium structureel en goed te onderhouden.

Daarnaast sta je als verantwoordelijke magazijn mee in voor de goede organisatie van het magazijn, coördineert onderhoud, herstellingen en keuringen. Je hebt een helikopterview over de verschillende ploegen heen en zorgt voor een vlekkeloze dagdagelijkse werking. Je verzorgt de administratie en maakt planningen en bestellingen. Je adviseert bij aankopen, volgt mails op en communiceert vlot met andere diensten. Je behoudt altijd het overzicht.

Zowel voor de administratieve organisatie van de gemeentewerf als binnen de dienst gebouwen ben je het eerste aanspreekpunt voor het diensthoofd Werf aan wie je rapporteert. Je stuurt het team van technisch uitvoerders aan. Dankzij jou verloopt de dienstverlening en administratie vlekkeloos. Ook andere diensten binnen het lokaal bestuur kunnen rekenen op jouw ondersteuning. Je staat klaar om kleinere en grotere en projecten en evenementen mee tot een goed einde te brengen. Durf bij ons zeker meedenken én steek de handen maar uit de mouwen!

Dit ben jij

 • Als ploegbaas heb je een goede technische kennis, werk je zelf mee, coördineer en ondersteun je de ploeg gebouwen in de uitvoering van de technische opdrachten.
 • Als coach ondersteun je anderen bij de ontwikkeling van vaardigheden en gewenst gedrag.
 • Als analist denk je probleemoplossend met oog voor kwaliteit en timing.
 • Je bent sterk in plannen en organiseren en stuurt bij waar nodig.
 • Je communiceert vlot met je medewerkers, collega’s, leidinggevende en externe partners.
 • Je hebt een rijbewijs van minimum categorie B.

Dit mag je van ons verwachten

Je komt terecht in een dynamische omgeving waar een afwisselend takenpakket op jou ligt te wachten. Het takenpakket biedt verantwoordelijkheden en variatie. Neem gerust het initiatief en ontplooi jezelf maximaal.

Bekijk hier je salaris en voordelen.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat ten laatste op 9 juni 2024 van je horen en stuur je CV en motivatiebrief, samen met een kopie van je rijbewijs en een recent attest van goed gedrag (max. 3 maanden oud):

 • online via wommelgem.be/vacatures
 • per e-mail naar sollicitatie@wommelgem.be,
 • per brief naar Handboogstraat 36, 2160 Wommelgem t.a.v. Shirley De Zitter
 • of kom hem persoonlijk overhandigen aan het onthaal (Handboogstraat 36)
 • Vermeld als onderwerp: “Sollicitatie Projectcoördinator Openbare Werken”

Solliciteer online

 Selectieprocedure?

 • Het schriftelijke deel zal doorgaan middels een thuisopdracht. Je ontvangt de opdracht op dinsdag 11 juni 2024 om 09u00 en moet deze ten laatste om 23u59 terugsturen. (reken 3u om je opdracht te maken)
 • Als je hiervoor slaagt, word je uitgenodigd voor een mondeling gesprek dat zal doorgaan op 19 juni 2024 tussen 13u00 en 18u. Indien deze datum niet zou passen wegens examenperiode of vakantie, geef ons dan zeker een seintje.
 • Indien je ook geslaagd bent voor het mondeling examen, volgt er kort nadien een extern assessment bij Search&Selection.
 • Hou dus je mailbox in de gaten en zorg er voor dat je je kunt vrijmaken op 11 juni (thuisopdracht) en op 19 juni (mondeling) 2024.
 • Datum indiensttreding te bespreken.

Tewerkstellingsplaats: Gemeentewerf, Rollebeekstraat 9B, 2160 Wommelgem

Wil je meer weten of vraag jij je af of je in dit profiel past?  

Ga eens op de koffie met Wim de Bruyne, diensthoofd Werf.

Contact: 03 355 50 50 - sollicitatie@wommelgem.be – www.wommelgem.be

Contacteer alvast team Personeel&Ontwikkeling:

03 355 50 50 - sollicitatie@wommelgem.be – www.wommelgem.be