Vacature: adjunct-diensthoofd (m/v/x) bij BKO 't Evertje

Gepubliceerd op donderdag 9 september 2021 13.30 u.
Lokaal Bestuur Wommelgem zoekt een adjunct-diensthoofd (m/v/x) bij BKO 't Evertje. Het gaat om een een voltijds vervangingscontract (B1-B3) met een werfreserve van één jaar.

Wommelgem, met net geen 13.000 inwoners, is een dorp in de rand van Antwerpen. Ondanks onze kleine schaal, zijn we erg ambitieus en willen we van ons lokaal bestuur een sterk merk maken door de gemeente te ontwikkelen tot een moderne samenleving met behoud van een warm dorp waar de burger centraal staat en het aangenaam wonen is op mensenmaat. Wil jij meewerken aan de organisatie van de opvang en begeleiding van kinderen van het basisonderwijs in Wommelgem?

Over de job

De buitenschoolse kinderopvang (BKO) zorgt met professionele begeleiders voor de opvang van kind(eren) buiten de schooluren en tijdens de schoolvrije dagen en vakantiedagen.

Samen met het diensthoofd sta je in voor de leiding van het team van begeleiders die instaan voor de opvang en begeleiding.

Je zet je tijdens de job mee in voor het:

 • Ondersteunen van het diensthoofd van de buitenschoolse kinderopvang om de optimale werking ervan te waarborgen en de doelstellingen van de dienst te behalen.
 • Ondersteunen van de begeleiders binnen hun dagelijkse werking
 • Uitwerken van een pedagogische visie en kwaliteitsbeleid voor de BKO
 • Organiseren of bijwonen van interne en externe vergaderingen van werkgroepen of verenigingen in het kader van de opdracht van de BKO
 • Opvangen en begeleiden van kinderen in de BKO tijdens de openingsuren
 • Werken volgens sociale en ethische normen

Over jou

Je beschikt over een bachelor diploma in een pedagogische of sociale richting dat toegang geeft tot het niveau B.

Contract en verloning

Je krijgt een vervangingscontract met ingang van september 2021 en een verloning op niveau B1-B3, aangevuld met een eindejaarstoelage en vakantiegeld. Je ontvangt ook maaltijdcheques van €8 en een fietsvergoeding van €0,24/km.

Wie ben jij?

 • Visie: Je brengt een beleid naar voren dat de dienst beïnvloedt
 • Coach: Je ondersteunt anderen bij de ontwikkeling van vaardigheden en gewenst gedrag
 • Klantgerichtheid: Je versterkt de dienstverlening in functie van de klanten
 • Innoveren: Je werkt actief aan het vernieuwen van de uitvoering van taken
 • Organiseren: Je beschikt over de nodige basistechnieken om activiteiten te organiseren.

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een dynamische omgeving waar een afwisselend takenpakket op jou ligt te wachten. We bieden je dan ook een verantwoordelijke en gevarieerde functie waarbij je initiatief kan nemen en jezelf kan ontplooien. Je geniet van verschillende sociale voordelen, een opleidingsprogramma op maat en een gunstige vakantieregeling. Je relevante ervaring wordt onbeperkt meegenomen. Er wordt een wervingsreserve aangelegd met een geldigheidsduur van een jaar.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat van je horen en stuur je CV en motivatiebrief, samen met een kopie van je diploma’s en attesten alsook een recent attest van goed gedrag (max. 3 maanden oud) per e-mail naar personeelsdienst@wommelgem.be en els.stoop@wommelgem.be, per aangetekende brief naar Kaakstraat 2, 2160 Wommelgem t.a.v. de personeelsdienst of kom ze persoonlijk overhandigen op ten laatste 10 oktober 2021.

Vermeld als onderwerp: “Sollicitatie Adjunct diensthoofd BKO”

De schriftelijke proef zal georganiseerd worden op 14 oktober 2021 van 9 tot 12 u. De geslaagden van de schriftelijke proef worden uitgenodigd om deel te nemen aan de mondelinge proef die zal doorgaan op 25 oktober 2021.

Tewerkstellingsplaats: Brieleke 16, 2160 Wommelgem

Meer info?

tel. 03-355 50 50
personeelsdienst@wommelgem.be