Aanleg rotonde Ternesselei

Het kruispunt aan de Nijverheidsstraat, de Ternesselei en de Van Tichelenlei kent enkele pijnpunten die de veiligheid van de weggebruikers in gevaar brengt. Na een uitgebreide studie van de verkeerssituatie besliste het lokaal bestuur Wommelgem om op de plaats van het kruispunt een rondpunt aan te leggen. De werken bestaan uit twee grote onderdelen: de aanpassingen aan de nutsleidingen en de effectieve aanleg van de rotonde. De werken aan de nutsleidingen bestaan uit vier fasen.

Kruispunt Ternesselei afgesloten vanaf 18 februari

Momenteel zitten we in de tweede fase. Tijdens deze fase is het kruispunt afgesloten voor auto- en vrachtverkeer. Onderaan vind je meer informatie over de omleiding.

Updates via mail

Wil je graag op de hoogte blijven van de voortgang van de werken en bij praktische wijzigingen een melding ontvangen? Mail dan je e-mailadres en je straatnaam naar rotonde@wommelgem.be. Bij onvoorziene omstandigheden stelt je adres ons in staat om zeer gericht te communiceren indien nodig. Heb je geen toegang tot mail, dan kan je telefonisch je adres en telefoonnummer doorgeven via 03-355 12 57. We zorgen er dan voor dat je de nieuwsbrief op papier ontvangt.