Sport around the clock

Wat

Aan je conditie werken en ondertussen een goed doel steunen: dat is het concept van 'Sport around the clock'. Elk jaar opnieuw zetten Gerda Thibos en Tom Boey in samenwerking met de sportdienst hun schouders onder dit initiatief. Op 1 mei zet gemeentelijk sportcentrum Brieleke de deuren van 8 u. tot 20 u. open. Zowel voor jong als oud is er een gevarieerd aanbod. Per les betaal je 5 euro en voor 10 euro koop je een dagkaart waarmee je onbeperkt alle sporten uit kan testen. De opbrengst gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.

We hopen alvast op een talrijke opkomst van enthousiaste deelnemers. Geef alvast een vind-ik-leuk aan de pagina www.facebook.com/sportaroundtheclockwommelgem, zo blijf je zeker op de hoogte. Het volledige programma verschijnt ook in de editie van 'de Wommelgemnaar' mei-juni.

We zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers en helpende handen, dus al wie Kom op tegen Kanker een warm hart toedraagt of interesse heeft in sport, kan zich opgeven bij Tom Boey achter de toog van het sportcafé Brieleke of via sportcafe.brieleke@wommelgem.be

Wil je onze actie steunen?

Via onderstaande QR-code kom je terecht op onze pagina van Kom op tegen Kanker. Daar kan je klikken op de knop 'steun deze actie'. Ook indien je al weet dat je zal deelnemen op 1 mei kan je reeds storten, maar vergeet dan niet om een bewijs van storting mee te brengen op de dag zelf. Handig om te weten: indien je € 40 of meer stort, is het fiscaal aftrekbaar, dus zeker handig als je van plan bent om met het hele gezin deel te nemen.