Aanleg rotonde Ternesselei

Het kruispunt aan de Nijverheidsstraat, de Ternesselei en de Van Tichelenlei kent enkele pijnpunten die de veiligheid van de weggebruikers in gevaar brengen. Na een uitgebreide studie van de verkeerssituatie besliste het Lokaal Bestuur Wommelgem om op de plaats van het kruispunt een rondpunt aan te leggen. We starten met de aanleg van de rotonde op dinsdag 6 augustus. De werken werden vertraagd door enkele onvoorziene omstandigheden, maar zitten nu in de laatste fase.

Nieuwe rotonde Ternesselei open op 24 april

De nieuwe rotonde aan de Ternesselei, Nijverheidsstraat en Van Tichelenlei zal op vrijdagavond 24 april opengesteld worden voor alle verkeer. Alle werken op de rijbaan zijn succesvol afgerond en de verdere aanleg van het groen zal het verkeer niet hinderen. Fietsers, voetgangers, automobilisten en vrachtverkeer zullen dus vanaf vrijdag gebruik kunnen maken van de nieuw aangelegde rotonde.

Updates via mail

Wil je graag op de hoogte blijven van de voortgang van de werken en bij praktische wijzigingen een melding ontvangen? Mail dan je e-mailadres en je straatnaam naar rotonde@wommelgem.be. Bij onvoorziene omstandigheden stelt je adres ons in staat om zeer gericht te communiceren indien nodig.

Melding sluiten

Samen tegen het coronavirus

Een overzicht van alle maatregelen in Wommelgem

Onze diensten helpen je (van thuis uit) verder

  • Mail je vraag naar de dienst of bel naar het onthaal via tel. 03-355 50 50
  • Gebruik zoveel mogelijk de formulieren van het digitaal loket
  • Dienst burgerzaken werkt enkel op afspraak (en enkel voor dringende documenten)
  • Je kan boeken en andere materialen uitlenen via het uitleenpunt (klik hier) van de bib
  • De werf, BKO en thuiszorgdienst werken verder met de nodige voorzorgsmaatregelen

Heb je hulp nodig of kan je hulp bieden?

Maak gebruik van ons vrijwilligersnetwerk (vb. voor boodschappen, honden uitlaten, sociaal contact). Lees het artikel (klik hier) voor meer info of via tel. 03-355 50 55.

Naar het digitaal loket