Post je sportfoto's

Gepubliceerd op maandag 2 juli 2018 15.24 u.
Help jij Wommelgem mee aan de #sportersbelevenmeer-award? Post dan jouw sportfoto's en laat iedereen zien waarom sporten in Wommelgem bijzonder, leuk of motiverend is.

Sport Vlaanderen moedigt alle gemeente- en stadsbesturen aan om zoveel mogelijk inwoners in beweging te zetten. In 2018 kregen de Vlaamse sportfunctionarissen daarom opnieuw zeven uitdagingen voorgeschoteld waarvan ze er vijf tot een goed einde moeten brengen om de #sportersbelevenmeer-award te kunnen bemachtigen. Onder andere de promotie van de Maand van de Sportclub of een belevenisactiviteit in de natuur organiseren, horen bij de uitdagingen.

Voor één van de zeven uitdagingen hebben we dus jouw hulp nodig. Post je sportbelevingsfoto's op sociale media (Facebook, Instagram of Twitter) met de hashtags #sportersbelevenmeer #Wommelgem. Zo inspireer je misschien je buren, je klasgenoten of collega’s om ook meer te sporten. Hoe meer sportbelevingsfoto’s op sociale media (Facebook, Instagram of Twitter), hoe groter de kans dat Wommelgem deze uitdaging wint.

Meer info?

www.sport.vlaanderen/sportersbelevenmeer