Overzicht tijdelijke verkeersreglementen

Wat

Septemberkermis

Van 18 tot en met 22 september vindt de Septemberkermis plaats op de Kerkplaats. Voor de veiligheid van de deelnemers en weggebruikers en voor het vlot verloop van het normale verkeer zijn er bijzondere verkeersmaatregelen nodig vanaf woensdag 16 september 2020 vanaf 06.00 u. tot en met dinsdag 22 september 2020. Deze bepalingen kan je nalezen in het tijdelijk verkeersreglement (klik hier om te openen).

Markt tijdens de kermis

Op vrijdag 18 september 2020 dient de wekelijkse markt verplaatst te worden omwille van de septemberkermis op de Kerkplaats. Om een in- en uitgang mogelijk te maken die niet te ver van elkaar verwijderd liggen, verplaatsen we de markt niet naar de standaard locatie aan het Scheersel maar naar de Smisstraat, luitenant Karel Caluwaertstraat en Echelveldstraat. De ingang zich bevindt aan De Smisstraat (kruispunt met de Hoevenstraat), je verlaat de markt vervolgens via de Echelveldstraat. Bekijk de verdere bepalingen in het tijdelijk verkeersreglement (klik hier om te openen).

Strapdag Den Boomgaard

Op 18 september doet Basisschool Den Boomgaard mee aan de Strapdag. Op vrijdag 18 september 2020 van 8 tot 16 u. dient het gedeelte van de Vrijgezellestraat tussen de Lt.K.Caluwaertstraat en het Scheersel verkeersvrij gemaakt te worden. Bekijk de verdere bepalingen in het tijdelijk verkeersreglement (klik hier om te openen).

Winterduatlon

Op zondag 22 november 2020 organiseert Wommelgem Endurance een 'Winter Duatlon'. Er zijn bijzondere maatregelen nodig om de veiligheid van de deelnemers en weggebruikers te garanderen en het verkeer (onder andere in de Fortbaan, Rollebeekstraat, Moffenhoeven, Fort II-straat en de Schranshoevebaan) vlot te laten verlopen. Bekijk alle bepalingen in het tijdelijk verkeersreglement (klik hier om te openen).

Melding sluiten

Samen tegen het coronavirus

Een overzicht van alle maatregelen in Wommelgem

Onze diensten helpen je (van thuis uit) verder

  • Mail je vraag naar de dienst of bel naar het onthaal via tel. 03-355 50 50
  • Gebruik zoveel mogelijk de formulieren van het digitaal loket
  • Dienst burgerzaken werkt enkel op afspraak (en enkel voor dringende documenten)
  • De bib opende opnieuw de deuren, mét voorzorgsmaatregelen
  • De werf, BKO en thuiszorgdienst werken verder met de nodige voorzorgsmaatregelen

Heb je hulp nodig of kan je hulp bieden?

Maak gebruik van ons vrijwilligersnetwerk (vb. voor boodschappen, honden uitlaten, sociaal contact). Lees het artikel (klik hier) voor meer info of via tel. 03-355 50 55.

Naar het digitaal loket