Overlast: GAS-reglement

Wat

De buren maaien het gras op zondag, even verderop stookt iemand een vuurtje, je wordt gehinderd door nachtlawaai, loslopende honden hinderen steevast je wekelijkse jogging, ... Overlast kan in verschillende vormen voorkomen.

Vaak lukt het wel om tot een oplossing te komen door te praten. Lukt dat niet, dan kan je beroep doen op de lokale politie voor vaststellingen van overtredingen op het gemeentelijk politiereglement. In dit reglement vind je terug wat in onze gemeente al dan niet kan en mag. Overtredingen op het politiereglement kunnen leiden tot een GAS-boete.

Onderaan kan je het gemeentelijk politiereglement terugvinden. Deze aangepaste versie werd goedgekeurd in de gemeenteraad van 28 mei 2020 en ging in op 1 juli 2020.

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne