Nomineer je sportkampioen en hun achterban

Gepubliceerd op donderdag 30 december 2021 15.10 u.
Telkens opnieuw worden vooral onze sportkampioenen gehuldigd om de dingen die ze gepresteerd hebben, maar vaak worden de mensen achter de sporters vergeten. Zonder hun entourage is het niet altijd mogelijk om de sport uit te oefenen of aan de top te geraken. Deze kampioenencampagne is voor hen!

We leggen voor de campagne van 2022 mee de focus op de achterban van elke sporter. Wie staat er buiten de spotlight om onze sporters te ondersteunen en te maken tot wie ze zijn en wat ze presteren? Voor het afgelopen sportjaar gaan we daarom naast ‘Sporter van het jaar’ ook op zoek naar:

  • Coach van het jaar
  • Scheidsrechter van het jaar
  • Supporter van het jaar
  • Vrijwilliger van het jaar

Ken jij iemand die in aanmerking komt voor één van deze vijf titels? Iemand die in 2021 in de top drie is geëindigd binnen zijn/haar sport of een buitengewone sportprestatie heeft geleverd? Iemand die het verdiend om eens in de bloemetjes gezet te worden of iemand die je op deze manier eens wil bedanken om er altijd te zijn tijdens je goede en minder goede momenten als sporter? Laat het ons zeker weten en stem via onderstaande formulieren!

Nomineer je favorieten vóór 20 januari!
>> Coach van het Jaar 2021
>> Scheidsrechter van het Jaar 2021
>> Sporter van het Jaar 2021
>> Supporter van het Jaar 2021
>> Vrijwilliger van het Jaar 2021