Vacature: Projectcoördinator Patrimonium (B1-B3)

Gepubliceerd op donderdag 25 mei 2023 8.30 u.
Onmiddellijke indiensttreding / voltijds contract onbepaalde duur / Bachelordiploma of slagen voor capaciteitstest / Werfreserve van 2 jaar

Werk je graag projectmatig? Heb je interesse in technieken of bouwkunde? Wil je mee bouwen aan een duurzaam patrimoniumbeleid? Dan hebben we dé job voor jou!

Over de organisatie

Wommelgem is een dorp in de rand van Antwerpen met meer dan 13.000 inwoners en ondanks onze kleine schaal, zijn we erg ambitieus en willen we van ons lokaal bestuur een sterk merk maken door de gemeente te ontwikkelen tot een moderne samenleving met behoud van een warm dorp waar de burger centraal staat en het aangenaam wonen is op mensenmaat.

Solliciteer nu online

Over de job

Als projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van een toekomstgericht patrimoniumbeleid, zowel gericht op het onderhoud, renovatie, als exploitatie van onze diverse gebouwen. Je bent de spilfiguur bij de realisatie van deze projecten van A-Z en volgt deze zowel inhoudelijk, budgettair als procedureel op. Tot slot zorg je voor een correcte en volledige adviesverlening zodat beleidsacties en onderbouwde beslissingen kunnen genomen worden in een breed kader.

Over jou

Je hebt een bachelorsdiploma en interesse in de beleidsdomeinen. Ervaring in technieken en bouwkunde vormt een meerwaarde, maar is geen must.

Indien je niet beschikt over een bachelor diploma, maar wel min. 2 jaar relevante ervaring hebt, kan je deelnemen aan de selectie op voorwaarde dat je slaagt voor een niveau- of capaciteitstest die voorafgaat aan de selectieprocedure.

Contract en verloning

Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijke verloning op niveau B1-B3, aangevuld met een eindejaarstoelage en vakantiegeld. Je ontvangt ook maaltijdcheques van €8 en een fietsvergoeding van €0,27/km. Sociale voordelen zoals eco- en complimentencheques, alsook een uitgebreide sociale dienst behoren tot de voordelen.

Welke eigenschappen heb jij?

  • Analytisch: Je maakt analyses van complexe vraagstukken
  • Planmatig: Je plant en organiseert je werk effectief
  • Communicatief: Je communiceert vlot met verschillende doelgroepen
  • Teamplayer: Je stimuleert de samenwerking binnen werkgroepen of projectgroepen
  • Ondernemend: Je neemt initiatieven om op gebeurtenissen of ontwikkelingen te anticiperen

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een dynamische omgeving waar een afwisselend takenpakket op jou ligt te wachten. We bieden je dan ook een verantwoordelijke en gevarieerde functie waarbij je initiatief kan nemen en jezelf kan ontplooien. Je geniet van verschillende sociale voordelen, een opleidingsprogramma op maat en een gunstige vakantieregeling. Je relevante ervaring wordt onbeperkt meegenomen. Er wordt een wervingsreserve aangelegd met een geldigheidsduur van twee jaar.

Word je hier enthousiast van? 

Stuur je CV en motivatiebrief, samen met een kopie van je diploma en een recent attest van goed gedrag (max. drie maanden oud):

  • Dien online jouw sollicitatie in via www.wommelgem.be/vacatures
  • per e-mail naar sollicitatie@wommelgem.be,
  • per aangetekende brief naar Handboogstraat 36, 2160 Wommelgem t.a.v. Shirley De Zitter
  • of kom hem persoonlijk overhandigen op ten laatste 18 juni 2023

Vermeld als onderwerp: Sollicitatie Projectcoördinator Patrimonium

Het schriftelijke examen zal doorgaan op 28 juni 2023. Aansluitend presenteer je jouw uitgewerkte case tijdens de mondeling selectie.

Tewerkstellingsplaats: Kaakstraat 2, 2160 Wommelgem

Meer info?

tel. 03-355 50 50
sollicitatie@wommelgem.be