Melding Pastoor Van Craendreef op 15 juli 2019

Info

Categorie
Overige meldingen
Datum
maandag 15 juli 2019
Straat
Pastoor Van Craendreef De ideale woning
Status
In behandeling
Omschrijving
De ideale woning in de Pastoor Van Craendreef is een prachtig gebouw dat sinds 1 juli 2017 af is enkel de straat en de nutsvoorzieningen moeten nog in orde gebracht worden.Het is een gebouw dat 1.899.934,12 euro excl. btw gekost
heeft. We zijn nu 15 juli 2019 en dit gebouw staat nog steeds leeg, te verkrotten,er hebben volgens horen zeggen al krakers in gezeten...Het is gelegen langs de Kandonk waar elke zaterdag en zondag toch heel wat volk komt. Ik vind dit geen reclame voor onze gemeente.Her aanleggen van een geasvalteerde weg is niet alleen nuttig voor de ideale woning maar ook voor de bezoekers van de kandonk en voor al de personen van het Laar die hun glas en hun oude kleding naar de containers brengen (bij regenweer doe je dit best niet je staat met je voeten in de modder en je moet , bij wijze van spreken met je wagen naar de carwash).
Ik stuur ook een klacht , vraag naar de ideale woning want via de telefoon kreeg ik geen antwoord.
Ik hoop van harte dat jullie, een gemeentebestuur waar wij als inwoner toch ons vertrouwen in hebben ons een antwoord op deze vraag kunnen geven, lieftst zo snel mogelijk.
Mvg
Hilde Maes Kandonklaan 12, Wommelgem
Tel : o3/3214831 émail: luc.jacobin1@telenet.be