Melding Brieleke op 6 juli 2022

Info

Categorie
Overige meldingen
Datum
woensdag 6 juli 2022
Straat
Brieleke  1
Status
In behandeling
Omschrijving
Ivm de speeltuin aan het Brieleke:
- niet veilig voor kleine kinderen, vrijdag met kleinkind naar de speeltuin, meerdere gebroken glazen frisdrank flesjes aan de zandbak dus geen controle!
- vuilbak wordt niet gebruikt, het lag er vol met plastic, lege verpakkingen van eten, plastic frisdrank flesjes dus geen controle!
- fietsen en bromfietsen moeten normaal buiten staan maar aan het voetbal terrein staat het vol met fietsen en bromfietsen, ze rijden zelf met een moto de speeltuin op terwijl er kinderen aan het spelen zijn, weeral geen controle - muziek overlast, op de parking de deuren of de kofferbak van de auto openzetten en de muziek maar laten galmen, ook na 22u, weeral geen controle
- geluidsoverlast s' nachts, jongeren komen met veel lawaai, al roepend en zingend, botsend met een bal door de straten, zelfs na 01.00u s' nachts, weeral geen controle Tijdens de vergadering is ons gezegd op al deze bezorgdheden dat de speeltuin na 22u zou afgesloten worden en er toezicht zou zijn. Er zou controle zijn op het geluidsoverlast. Jammer genoeg moeten we vaststellen dat we dagelijks met veel overlast te maken krijgen, loze beloftes. Onze rustige wijk is veranderd in een wijk met veel verkeersoverlast en geluidsoverlast.