September: Maand van de Sportclub

Wat

September … de start van het nieuwe schooljaar, maar ook de start van een nieuw sportseizoen. Niet voor niets is september de maand van de sportclub!

September is hét geschikte moment om op zoek te gaan naar een leuke en aangename sport die goed bij jou past, want sporters beleven meer! Verschillende sportclubs zetten daarom deze maand hun deuren weer open zodat iedereen op ontdekking kan gaan. 

Gratis aanbod voor Wommelgemnaren in sportkrantje

In het sportkrantje dat begin september in je brievenbus zit, vind je meer informatie over de sportclubs, hun aanbod en een heleboel bonnen om sporten uit te testen. Mis je start niet, ga langs bij de club die je interesseert en sport gewoon mee. Wie weet vind je wat je zoekt en ontdek je de sport van je leven. Knip de bon uit, breng 'm mee en ontdek het in september!

Aangezien 'de Wommelgemnaar' dit jaar in de loop van het weekend van 1 september verdeeld wordt, kan je voor de activiteiten die in dat weekend plaatsvinden, onderstaande digitale versie gebruiken. Print de pagina met jouw bon naar keuze af en breng hem mee naar de sportclub.

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne