September: Maand van de Sportclub

Wat

September … de start van het nieuwe schooljaar, maar ook de start van een nieuw sportseizoen. Niet voor niets is september de maand van de sportclub!

September is hét geschikte moment om op zoek te gaan naar een leuke en aangename sport die goed bij jou past, want sporters beleven meer! Verschillende sportclubs zetten daarom deze maand hun deuren weer open zodat iedereen op ontdekking kan gaan. 

Gratis aanbod voor Wommelgemnaren in sportkrantje

In het sportkrantje dat begin september in je brievenbus zit, vind je meer informatie over de sportclubs, hun aanbod en een heleboel bonnen om sporten uit te testen. Mis je start niet, ga langs bij de club die je interesseert en sport gewoon mee. Wie weet vind je wat je zoekt en ontdek je de sport van je leven. Knip de bon uit, breng 'm mee en ontdek het in september!

Aangezien 'de Wommelgemnaar' dit jaar in de loop van het weekend van 1 september verdeeld wordt, kan je voor de activiteiten die in dat weekend plaatsvinden, onderstaande digitale versie gebruiken. Print de pagina met jouw bon naar keuze af en breng hem mee naar de sportclub.

Melding sluiten

Samen tegen het coronavirus

Een overzicht van alle maatregelen in Wommelgem

Onze diensten helpen je (van thuis uit) verder

  • Mail je vraag naar de dienst of bel naar het onthaal via tel. 03-355 50 50
  • Gebruik zoveel mogelijk de formulieren van het digitaal loket
  • Dienst burgerzaken werkt enkel op afspraak (en enkel voor dringende documenten)
  • De bib opende opnieuw de deuren, mét voorzorgsmaatregelen
  • De werf, BKO en thuiszorgdienst werken verder met de nodige voorzorgsmaatregelen

Heb je hulp nodig of kan je hulp bieden?

Maak gebruik van ons vrijwilligersnetwerk (vb. voor boodschappen, honden uitlaten, sociaal contact). Lees het artikel (klik hier) voor meer info of via tel. 03-355 50 55.

Naar het digitaal loket