Loop- en wandelroute rond Fort 2

Wat

Recreatieve lopers kunnen trainen in de groene omgeving van het fort. Rond Fort 2 ligt een Finse piste (2,2 km). Dit is het rode parcours op de kaart onderaan. Het blauwe parcours start aan het gemeentelijk sportcentrum Brieleke en leidt je ook rond Fort 2.

De ondergrond van de Finse piste wordt bovendien vernieuwd in 2018. In juli zullen enkele stukken uit het parcours voorzien worden van een nieuwe ondergrond (kokoschips). Indien de ervaringen van de lopers positief zijn en de kokoschips goed weerstaat aan de verschillende weersomstandigheden, wordt het volledige parcours heraangelegd met dezelfde soort chips.

Je kan deze routes rond de gracht en aan de buitenkant van het Fort natuurlijk ook al wandelend afleggen. Achter een van de wandelroutes op Fort 2 schuilt bovendien een bijzonder verhaal. Klik in het 'Ook interessant'-blokje op het Lea Provopad om er alles over te ontdekken.

Melding sluiten

Samen tegen het coronavirus

Een overzicht van alle maatregelen in Wommelgem

Onze diensten helpen je (van thuis uit) verder

  • Mail je vraag naar de dienst of bel naar het onthaal via tel. 03-355 50 50
  • Gebruik zoveel mogelijk de formulieren van het digitaal loket
  • Dienst burgerzaken werkt enkel op afspraak (en enkel voor dringende documenten)
  • De bib opende opnieuw de deuren, mét voorzorgsmaatregelen
  • De werf, BKO en thuiszorgdienst werken verder met de nodige voorzorgsmaatregelen

Heb je hulp nodig of kan je hulp bieden?

Maak gebruik van ons vrijwilligersnetwerk (vb. voor boodschappen, honden uitlaten, sociaal contact). Lees het artikel (klik hier) voor meer info of via tel. 03-355 50 55.

Naar het digitaal loket