Loop- en wandelroute rond Fort 2

Wat

Recreatieve lopers kunnen trainen in de groene omgeving van het fort. Rond Fort 2 ligt een Finse piste (2,2 km). Dit is het rode parcours op de kaart onderaan. Het blauwe parcours start aan het gemeentelijk sportcentrum Brieleke en leidt je ook rond Fort 2.

De ondergrond van de Finse piste wordt bovendien vernieuwd in 2018. In juli zullen enkele stukken uit het parcours voorzien worden van een nieuwe ondergrond (kokoschips). Indien de ervaringen van de lopers positief zijn en de kokoschips goed weerstaat aan de verschillende weersomstandigheden, wordt het volledige parcours heraangelegd met dezelfde soort chips.

Je kan deze routes rond de gracht en aan de buitenkant van het Fort natuurlijk ook al wandelend afleggen. Achter een van de wandelroutes op Fort 2 schuilt bovendien een bijzonder verhaal. Klik in het 'Ook interessant'-blokje op het Lea Provopad om er alles over te ontdekken.

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne