Lokaal bestuur zoekt Beleidsconsulent Mobiliteit en lokale economie (m/v/x)

Gepubliceerd op dinsdag 12 januari 2021 13.38 u.
Onmiddellijke indiensttreding / voltijds contractueel dienstverband / B1-B3 / werfreserve van 2 jaar

Wommelgem, met net geen 13.000 inwoners, is een dorp in de rand van Antwerpen. Ondanks onze kleine schaal, zijn we erg ambitieus en willen we van ons lokaal bestuur een sterk merk maken door de gemeente te ontwikkelen tot een moderne samenleving met behoud van een warm dorp waar de burger centraal staat en het aangenaam wonen is op mensenmaat. Wil je meewerken aan duurzame mobiliteit en een sterke lokale economie voor Wommelgem?

 Over de job

Samen met je collega’s vorm je een team dat instaat voor het opvolgen, behandelen en adviseren van projecten die zich situeren binnen de vakgebieden openbare werken, mobiliteit en lokale economie. We geven je een greep uit jouw takenpakket:

► Je bent verantwoordelijk voor het beleids-, en expertwerk inzake verkeer en mobiliteit en bewaakt de samenhang en de continuïteit van het gemeentelijk verkeers- en vervoersbeleid op langere termijn.

► Je werkt tijdelijke en aanvullende verkeersreglementen uit

► Je coördineert de verkeerscel

► je bent het eerste aanspreekpunt op het vlak van lokale economie voor handelaars en ondernemers en je ontwikkelt initiatieven op het vlak van het versterken van het handelscentrum

► Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten van A tot Z

► Je beheert de budgetten en bent aanpreekpunt voor interne en externe partners voor uw projecten.

► Je draagt op een positieve manier de realisaties op gebied van mobiliteit en lokale economie uit, zowel via inwonersparticipatie, rapportage aan het bestuur, als in de relaties met andere overheden en partners.

► Je formuleert beleidsadviezen op basis van een analyse van de noden en knelpunten inzake mobiliteit en lokale economie.

Over jou

Je hebt een diploma bachelor en interesse in de beleidsdomeinen. Ervaring in mobiliteit of lokale economie is een meerwaarde.

Contract en verloning

Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk verloning op niveau B1-B3, aangevuld met een eindejaarstoelage en vakantiegeld. Je ontvangt ook maaltijdcheques van €8 en een fietsvergoeding van €0,24/km. Sociale voordelen zoals eco- en complimentencheques, alsook een uitgebreide sociale dienst behoren tot de voordelen.

Wie ben jij?

► Resultaatsgericht: Je werkt gericht en actief aan het bereiken van de vastgestelde doelen

► Planmatig: Je plant en organiseert je werk effectief en efficiënt

► Zorgvuldig: Je handelt met aandacht voor kwaliteit en gericht op het voorkomen van fouten

► Klantgericht: Je reageert vriendelijk, adequaat en correct op vragen van interne en externe klanten

► Teamplayer: Je informeert, pleegt overleg en werkt mee

► Flexibel: Je past je aanpak of gedrag aan als de concrete situatie dat vereist

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een dynamische omgeving waar een afwisselend takenpakket op jou ligt te wachten. We bieden je dan ook een verantwoordelijke en gevarieerde functie waarbij je initiatief kan nemen en jezelf kan ontplooien. Je geniet van verschillende sociale voordelen, een opleidingsprogramma op maat en een gunstige vakantieregeling. Je relevante ervaring wordt onbeperkt meegenomen. Er wordt een wervingsreserve aangelegd met een geldigheidsduur van twee jaar.

Word jij onze nieuwe collega?

Laat van je horen en stuur je CV en motivatiebrief, samen met een kopie van je diploma en een recent attest van goed gedrag (max. 3 maanden oud) per e-mail naar personeelsdienst@wommelgem.be, per aangetekende brief naar Kaakstraat 2, 2160 Wommelgem t.a.v. de personeelsdienst of kom ze persoonlijk overhandigen op ten laatste 31 januari 2021. Vermeld als onderwerp: “Sollicitatie Beleidsconsulent Mobiliteit en Lokale Economie”

Het schriftelijke examen zal doorgaan in de week van 22 februari 2021. Indien je hiervoor geslaagd bent, zal je uitgenodigd worden op het mondeling examen.

Tewerkstellingsplaats: Kaakstraat 2, 2160 Wommelgem

Meer info?

tel. 03 355 50 50 - personeelsdienst@wommelgem.be