Kunst op het plein

Wat

Om de twee jaar, tijdens de Week van de Amateurkunsten, ligt Montmartre weer even in Wommelgem. De cultuurraad rolt dan de rode loper uit voor lokale kunstenaars. Van 11 tot 18 u. wordt de Kerkplaats omgetoverd tot een schouwtoneel voor amateurkunsten.

Aanbod

Workshops, demonstraties, ambachten … Je kan het talent allemaal komen ontdekken in een ongedwongen sfeer met een vleugje muziek erbij. Aan variatie is er geen gebrek want je kan ook deelnemen aan diverse workshops, bonsaiboompjes onderhouden en knutselen. 

Nieuwe editie in 2021

Heb jij ook de drang om je artistiek te uiten? Was je er in 2019 (nog) niet bij? Aarzel dan niet en toon wat je creatief in petto hebt. Deelnemen is gratis. De volgende editie van 'Kunst op het plein' vindt plaats in 2021 (datum nog te bepalen). Onderaan vind je een kleine fotoreportage van de meest recente editie.

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne