KOTK around the clock

Wat

De verenigingen van Wommelgem leren kennen en ondertussen een goed doel steunen: dat is het concept van 'KOTK around the clock'. Elk jaar opnieuw zetten Gerda Thibos en Tom Boey in samenwerking met de dienst vrije tijd hun schouders onder dit initiatief. Op 1 mei zet vrijetijdscentrum Brieleke de deuren van 9 u. tot 18 u. open. Zowel voor jong als oud is er een gevarieerd aanbod. Per activiteit betaal je 5 euro en voor 10 euro koop je een dagkaart waarmee je onbeperkt alle activiteiten uit kan testen. De opbrengst gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.

We hopen alvast op een talrijke opkomst van enthousiaste deelnemers. Geef alvast een vind-ik-leuk aan de pagina www.facebook.com/kotkaroundtheclockwommelgem, zo blijf je zeker op de hoogte. Het volledige programma kan je onderaan downloaden.

We zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers en helpende handen, dus al wie Kom op tegen Kanker een warm hart toedraagt of interesse heeft in vrije tijd, kan zich opgeven bij Tom Boey achter de toog van het sportcafé Brieleke of via sportcafe.brieleke@wommelgem.be

Wil je onze actie steunen?

Klik hier om naar onze pagina van Kom op tegen Kanker te gaan. Daar kan je klikken op de knop 'steun deze actie'. Ook indien je al weet dat je zal deelnemen op 1 mei kan je reeds storten, maar vergeet dan niet om een bewijs van storting mee te brengen op de dag zelf. Handig om te weten: indien je € 40 of meer stort, is het fiscaal aftrekbaar, dus zeker handig als je van plan bent om met het hele gezin deel te nemen.