Isoleer nu je spouwmuur met onze groepsaankoop

Gepubliceerd op donderdag 25 oktober 2018 13.07 u.
Wil je het warmteverlies in je woning aanpakken en besparen op je energiefactuur? Doe dan je voordeel met de groepsaankoop spouwmuurisolatie van de gemeente en IGEAN. Je hoeft niet vooraf ingeschreven te zijn. Op de website van IGEAN kan je het aanbod zelf bekijken.

Via de website van IGEAN kan je het resultaat van de groepsaankoop terugvinden. De prijzen van de groepsaankoop zijn geldig tot en met 31 mei 2019. Alle prijzen zijn exclusief btw maar bevatten zowel materiaal, plaatsing als verplaatsingskosten. De prijzen zijn geldig voor een oppervlakte van minstens 50 m² spouwmuurisolatie. 

Stappen voor een vlotte plaatsing

1. Je neemt zelf contact op met een van de aannemers op de lijst van IGEAN en je verwijst naar de groepsaankoop dakisolatie.

2. De aannemer zal een afspraak maken om gratis ter plaatse te komen en een vrijblijvende offerte op te maken op maat van jouw concrete situatie.

3. Extra werken buiten het bestek van de groepsaankoop omschrijft hij duidelijk en hij vermeldt de kostprijs in de offerte.

4. De offerte geeft een duidelijke en voldoende gedetailleerde omschrijving van de werken, de wijze van uitvoering en de materialen.

5. Pas na wederzijdse goedkeuring van deze gedetailleerde, individuele prijsofferte ontstaat er een overeenkomst tussen de aannemer en de bouwheer en kan hij met de uitvoering van de werken starten.

6. Als de werken uitgevoerd zijn, ontvang je de factuur, die je rechtstreeks aan het bedrijf dient te betalen. 

7. Er komt een overeenkomst tot stand enkel tussen jou als inwoner en de aannemer en er kan op geen enkele wijze verhaal uitgeoefend worden op de gemeente of IGEAN.

Bijkomende premies

Goed nieuws: er zijn momenteel nog steeds premies voor bestaande woningen. Voor het plaatsen van spouwmuurisolatie met een aannemer ontvang je 5 euro/m². Daarnaast is er een Vlaamse verbeteringspremie, waarbij je wel 50% kan terugkrijgen van je factuurbedrag.

Kijk na of je in aanmerking komt op www.wonenvlaanderen.be. Ook van de gemeente krijg je er nog een premie van 3 euro/m² bovenop (maximum 500 euro).