Inschrijvingen nieuw sportseizoen van start

Gepubliceerd op zondag 1 augustus 2021 11.17 u.
Het afgelopen seizoen waren er niet veel mogelijkheden wat sport betreft. Met nog wel wat onzekerheden gaan we de zomervakantie in, maar net zoals jullie hopen wij dat vanaf september opnieuw veel mogelijk zal zijn. We doen er alvast alles aan om ons aanbod opnieuw op te starten.

Klik hier om in te schrijven voor de sportreeksen (inloggen).

Recreatieve badminton

Wil je op een leuke manier werken aan je conditie? Dan is badminton misschien wel iets voor jou. Wil je spelen voor het plezier of ben je competitief? Heb je geen ervaring of veel ervaring? Iedereen is welkom. Kom gerust vrij badmintonnen en leer nieuwe mensen kennen. Er wordt geen les gegeven. Elke deelnemer speelt op zijn/haar niveau en dat maakt het heel laagdrempelig. Twijfel je nog? Probeer het gewoon een keer!

Wie: +16 jaar
Start: dinsdag 7 september
Wanneer: dinsdag van 20.30 u. tot 22.00 u. en vrijdag van 13.30 u. tot 15.00 u.
Waar: sporthal in Vrijetijdscentrum Brieleke
Prijs: 30 euro (met de keuze welk(e) moment(en) je komt)
Meebrengen: water, badmintonracket en pluimpje

Lijndans

Lijndans is al jaren een vaste waarde. Het is dan ook meer dan een gewone dans. Op hedendaagse muziek en in een ontspannen sfeer werk je aan je gezondheid, terwijl je je geheugen oefent. Lilianne Vercammen zorgt voor de deskundige begeleiding.

Wie: +50 jaar
Start: dinsdag 7 september
Wanneer: dinsdag van 9.30 tot 11.30 u.
Waar: grote danszaal in Vrijetijdscentrum Brieleke
Prijs: 30 euro (25 lessen - niet in schoolvakanties)
Meebrengen: water, dansbenen en een goed humeur

Conditiemix

Conditiemix is een uurtje conditietraining onder deskundige begeleiding. Door deel te nemen aan de lessen hou je je kracht, snelheid, lenigheid en beweeglijkheid op peil. Dankzij de conditiemix blijf je mobieler en verbeter je je coördinatie. Enkel voordelen dus! Zeker het proberen waard.

Wie: +50 jaar
Start: woensdag 8 september 2021
Wanneer: woensdag van 9.30 tot 10.30 u. of 10.30 tot 11.30 u.
Waar: grote danszaal in VTC Brieleke
Prijs: € 30 (september-juni – behalve schoolvakanties)
Meebrengen: water, handdoek en goed humeur

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor deze activiteiten kan vanaf 9 augustus. Klik hier om naar de online inschrijvingsmodule te gaan. Een handleiding is beschikbaar op de homepagina van het inschrijvingsplatform.

Niet zo thuis in de digitale wereld? Schrijf je dan in aan het onthaal in de Handboogstraat 36. Maak daarvoor zeker een afspraak via 03-355 50 50. Vergeet je identiteitskaart niet.

Schreef jij je vorig jaar in voor de geannuleerde reeksen? Dan krijg je korting. Leg je afspraak om bij de dienst vrije tijd vanaf nu vast om je inschrijving voor komend sportseizoen te regelen.