Verzamelpunten huisvuil

Tijdens de tweede fase voorzien we voor de omwonenden huisafvalpunten om een vlotte afvalophaling te garanderen. De vuilniswagen kan immers niet meer alle huisnummers bereiken door de werfsleuven en de gewijzigde verkeerssituatie.

Huisafvalpunt 1

Het eerste punt is ter hoogte van Ternesselei 235. Dit punt is enkel bedoeld voor inwoners van de Ternesselei tussen huisnummers 235 en 255. De inwoners aan de andere kant van het kruispunt (tussen het kruispunt en de brug) kunnen hun huisvuil nog steeds ter hoogte van hun woonst aanbieden. Wanneer in een latere fase van de werken de werfsleuf aan de even zijde verder wordt doorgetrokken, kunnen inwoners tot en met huisnummer 226 hun afval ook plaatsen bij het inzamelpunt.

Huisafvalpunt 2

In de Nijverheidsstraat wordt ook een huisafvalpunt voorzien ter hoogte van huisnummer 6, op de parkeerstrook voor de parking van Bema Graphics. Inwoners van de Nijverheidsstraat vanaf huisnummer 2 tot huisnummer 12 kunnen van dit punt gebruik maken. Vanaf huisnummer 6 en hoger rijdt de vuilniswagen tot aan de voordeur en kan het huisvuil op de gewone locatie aangeboden worden. Inwoners ronde werfsleuf aan de Ternesselei kunnen hun huisvuil ook bij dit punt neerzetten indien dat voor hen gemakkelijker is.