Hoplr komt naar Wommelgem

Gepubliceerd op maandag 8 november 2021 17.07 u.
Begin december vinden alle Wommelgemnaren een uitnodiging van de burennetwerksite Hoplr in de brievenbus. In Wommelgem worden namelijk drie buurtnetwerken opgericht en met behulp van de code op de brief kan je jouw gezin lid maken.

Het doel van Hoplr is om buren te verbinden, ontmoetingen in de wijk te stimuleren en de betrokkenheid en sociale cohesie in een buurt te vergroten. Zo kan je via Hoplr vragen stellen, nieuwtjes delen of buurtactiviteiten organiseren. Wommelgem werd opgedeeld in drie buurten.


Je kan enkel lid worden van het burennetwerk waarin je zelf woont. Voor mantelzorgers uit een andere buurt wordt een uitzondering gemaakt. In dat opzicht is Hoplr dus anders dan Facebook. Een burennetwerk blijft meer besloten, gezellig en oplossingsgericht. Je kan op Hoplr niet viraal gaan en spam of reclame wordt verwijderd door de moderator van Hoplr.

Heb je een voorstel of idee voor het lokaal bestuur? Dan kan je de post aan ons richten. Enkel zulke berichten zijn zichtbaar voor onze diensten. Als bestuur kunnen we ook berichten plaatsen in de burennetwerken – bijvoorbeeld om je snel te informeren bij werken of een evenement. Maak je dus snel lid wanneer je de brief ontvangt!

Infoavond: maak kennis met Hoplr

Heb je nog vragen nadat je je brief kreeg of wens je meer info? Dan ben je altijd welkom op de infoavond op woensdag 15 december. Een vertegenwoordiger van Hoplr toont waar je de netwerksite zoal voor kan gebruiken en geeft voorbeelden uit andere gemeentes. Schrijf je in via de contactgegevens op je brief.

Waar? Foyer, Vrijetijdscentrum Brieleke
Wanneer? Woensdag 15 december 20 u.