Fortengordel

Wat

Elk jaar tonen meer dan 25 forten uit de binnen- en buitengordel rond Antwerpen je exclusief wat zich rondom hun stevige muren afspeelt. De forten in onze provincie hebben heel wat te bieden. Het zijn oases van rust, die een unieke combinatie vormen van natuur en historisch erfgoed.

Uitgebreid programma

Tijdens de Fortengordel kan je het zelf ontdekken en genieten van talrijke bijzondere programma’s. De forthouders organiseren gastvrije onthaalacties, historische expo’s, sfeervolle natuurwandelingen… kortom een gevarieerd activiteitenpakket voor jong en oud. Voor de fietsers voorzien we bijkomende suggestieroutes langs nieuwe deelnemende locaties.

Ook Fort 2 laat zich niet onbetuigd en zet telkens een puik programma op poten. Op het terreplein in het buitenfort vindt er ook steevast een Fietsevent plaats.

Meer info

Wil je graag ontdekken welke activiteiten je dit jaar kan beleven? Neem dan een kijkje op http://www.fortengordels.be/forten/list.

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne