Fietsevent

Wat

In het kader van de gemeentelijke fietscampagne organiseerde het gemeentebestuur in 2016 voor het eerst het fietsevent op de parking van het Brieleke. Om deze campagne herkenbaar te maken lanceerden we voorafgaand een oproep aan alle gemeentelijke scholen, het jeugdatelier, de BKO en de inwoners (via het gemeentelijk informatieblad) voor het bedenken van een logo en een slogan.

Voor wie?

Voor zowel jong en oud is er iets te beleven. Ijsje smullen, verkoop fietszoektocht (ganse jaar mogelijk), promoten bloesem- en buurgemeente route. Drank en broodjes ...

De Buitenschoolse Kinder Opvang Het Evertje (BKO), zal met een Kamishibai-bakfiets vertellingen organiseren voor de allerkleinste, workshop met in het kader van "Vrede" klaprozen maken en rijgen om te bevestigen aan je fietsstuur, vredeswensen schrijven door groot en klein om te bevestigen aan fietswielen, die worden gehangen onder het Duits afdak.

Voor de kinderen komen volgende activiteiten aan bod: gekke fietsen, fiets je schilderij, lopifit, orgelfiets, zeepbellenact, verkeersparcours, springkastelen, .....

Een lokale fietsenhandelaar "Maak mijn fiets" zal aanwezig zijn. Bakfietsen zullen getoond worden. 

Hieronder enkele sfeerfoto's.

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne