Fasering werken polyvalent centrum

Wat

Fasering

Naast de nieuwbouw van de theaterzaal, de inkomhal en het jeugdontmoetingscentrum (fase 1) en de bouw van de buitenschoolse kinderopvang (fase 2), worden enkele bestaande delen gerenoveerd. Zo ook voor het sportcafé Brieleke. De afbraakwerken zullen starten op 20 augustus. Sporters en bezoekers kunnen wel nog steeds genieten van een hapje en een drankje in de tijdelijke cafetaria, in de vroegere fitnesszaal. Die vind je terug in de lokalen waar eerder de kleuterschool tijdelijk werd ondergebracht.

Tijdelijke ingang

De nieuwe, tijdelijke hoofdingang zal ook te vinden zijn aan de achterzijde van het gebouw, waar het sportcafé vanaf augustus ondergebracht is. Zo zijn de danszalen, de kleine kleedkamers en de sporthal tijdens de werken nog steeds te bereiken voor trainingen, workshops of kampen. De grote kleedkamers voor mannen en vrouwen zullen wel afgebroken worden.

De speeltuin zal vanaf 6 augustus niet langer toegankelijk zijn. Het veld achter de cafetaria zal ingericht worden als werfzone en wordt afgesloten met hekken. Dat heeft ook gevolgen voor het wandel- en fietspad langs de parking. Ter plaatse wordt een omleiding aangeduid, zodat fietsers en wandelaars hun uitstap zonder problemen kunnen voortzetten.