Wegomleggingen

Wat

Gemotoriseerd verkeer

Tijdens deze eerste fase zal het niet langer mogelijk zijn om vanaf het kruispunt met de Ternesselei, de Van Tichelenlei of de Immerseelstraat in te rijden. Er wordt een omleiding voorzien die loopt via de Ternesselei en de Draaiboomstraat en vervolgens via de Autolei.

Opgelet: de Rollebeekstraat en de achterliggende straten zijn enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. Deze straten zijn geen alternatief voor de Van Tichelenlei. De politie zal hier dan ook regelmatig controles uitvoeren. 

Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer wordt niet gehinderd in de eerste fase van de werken. Vanaf fase twee volgt de bus een korte omleiding met enkele vervanghaltes. Meer info vind je op het kaartje aan de niet-bediende bushaltes op de Ternesselei en in het infokrantje. Dit krantje valt in de tweede week van februari in de bussen van de betrokken straten. Je kan dit krantje ook in verdeelpunten vinden zoals het gemeentehuis, de bibliotheek, bakkers … De digitale versie kan je dan ook digitaal downloaden.

Fietsers en voetgangers

Fietsers en bromfietsers kunnen de Van Tichelenlei en de Immerseelstraat wel bereiken via het kruispunt met de Ternesselei.

Melding sluiten

Vaccinatiecampagne voor de brede bevolking van start

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne voor Wommelgem op deze overzichtspagina 

  • Je ontvangt een uitnodiging van het Agentschap Zorg en Gezondheid per brief. Momenteel krijgen de hoogste leeftijdscategorieën hun uitnodiging.
  • Heb je problemen om online een afspraak te maken? Neem contact op met de vaccinatiehelpdesk via het telefoonnummer op je uitnodiging.
  • Heb je geen vervoer naar het vaccinatiedorp? Alle vervoersopties kan je op deze pagina nalezen >>

Bekijk het overzicht van de geldende coronamaatregelen 

Bekijk alle info over de vaccinatiecampagne