EK-Voetbaldorp

Gepubliceerd op maandag 13 mei 2024 14.15 u.

In juni trekken onze Rode Duivels naar het EK in Duitsland. Een EK brengt elke keer weer voetbalkoorts mee in ons land. Vele gezinnen zitten dan gekluisterd aan de buis. Wat is er nóg beter dan thuis op de televisie naar een match van de Rode Duivels te kijken? Juist, kunnen kijken met al je vrienden, op een groot LED-scherm.

Daarom organiseert Het Lokaal Bestuur in samenwerking met het Sportcafé Brieleke dit jaar een groot ‘EK-Voetbaldorp’ op de parking van Vrijetijdscentrum Brieleke. Hier worden alle EK-matchen van de Rode Duivels op een groot scherm uitgezonden. Ook zullen er op de parking enkele dranktogen geplaatst worden waar men de nodige dorstlessers kan bestellen bij onze hulpvaardige Wommelgemse verenigingen. Toegang tot het voetbaldorp is volledig gratis. Het enige wat je zelf moet voorzien is een goed humeur en het nodige supportersmateriaal.

Welke wedstrijden worden uitgezonden?

De volgende groepsmatchen van de Rode Duivels zullen al zeker uitgezonden worden in ons voetbaldorp:

  • België – Slowakije: maandag 17 juni, aftrap om 18 u.
  • België – Roemenië: zaterdag 22 juni, aftrap om 21 u.
  • Winnaar Play-offs route B – België: woensdag 26 juni, aftrap om 18 u.

Als de Rode Duivels het tot verdere rondes schoppen, worden die wedstrijden ook nog uitgezonden.

Het voetbaldorp zal telkens één uur voor de aftrap openen en één uur na het laatste fluitsignaal weer sluiten.

We zien je graag op de eerste match van de Duivels op maandag 17 juni, om 18 u. op de parking van Vrijetijdscentrum Brieleke. Samen supporteren we de Rode Duivels naar de overwinning!