Dwalen met Verhalen komt naar Wommelgem!

Gepubliceerd op donderdag 25 april 2024 11.36 u.
In de bibliotheek van Wommelgem kan je wel vaker verhalen vinden om in te (ver)dwalen. Deze lente kan je ook eens buitenshuis dwalen met een verhaal!

Deze lente brengen we een verhaalwandeling van Dwalen met Verhalen naar Wommelgem. Beleef de lente als nooit tevoren met de kleurrijke 'Lente Zoektocht'! De wandeling is een feest voor het hele gezin, waarbij je op zoek gaat naar de wonderen van het voorjaar. Ga op avontuur en ontdek regenbogen, speelse lammetjes, ontluikende bloemen en veel meer!

Haal je beste speurneus boven en ga op zoek naar de 8 grote en 9 kleine borden op de uitgestippelde route rond Fort 2. Vraag jouw speurformulier aan bij de bibliotheek van Wommelgem en los de speurtocht op aan de hand van de zoekelementen op de borden.

Maar dat is niet alles! Naast de zoekelementen kan je op elk bord ook een QR-code vinden. Achter de QR-codes kan je twee kinderverhalen en één volwassenenverhaal ontdekken. Deze verhalen zijn gevuld met de magie van de lente. Luister naar boeiende vertellingen over groei, vernieuwing en de schoonheid van de natuur, gebracht door getalenteerde vertellers.

De 'Lente Zoektocht' is een unieke manier om de frisheid en vreugde van de lente te ervaren. Het combineert een actieve zoektocht met het plezier van leuke verhalen en is perfect voor iedereen die wil genieten van de buitenlucht en de wonderen van dit levendige seizoen.

Bereid je voor op een ontdekkingsreis vol kleur, leven en verhalen!

De Lente zoektocht loopt van 1 mei tot en met 30 juni.

https://wommelgem.bibliotheek.be/ of via bibliotheek@wommelgem.be

Meer info over Dwalen met Verhalen via https://dwalenmetverhalen.be/