Duik met Axie Maxie de zomer in!

Gepubliceerd op vrijdag 4 mei 2018 12.11 u.
Crea-doedagen: nog plaatsen vrij

De zomer van 2018 wordt er eentje om in te lijsten. Want je makker 'Axie' Maxie staat te springen om met je te spelen en plezier te maken. Ons vakantieprogramma is dan ook goed gevuld met twee weken crea-doedagen en verschillende (sport)kampen en stages.

Van maandag 2 t.e.m. donderdag 5 juli maken we een reis door tijd en ruimte. Onder het thema 'Fantasia' komen van maandag 6 t.e.m. donderdag 9 augustus je stoutste dromen tot leven in de wereld van tovenaars, geesten, elfen en dwergen. En een dag later, op vrijdag 10 augustus, is Axie Maxie jarig en mag hij 10 kaarsjes uitblazen.

Inschrijven voor de crea-doedagen is mogelijk via i-School.

Kies je zomerprogramma

Misschien ben je geen knutselfanaat, maar sport je liever? Ook Wommelgem Sport vzw pakt uit met een uitgebreid aanbod. In de zomervakantie kan je afhankelijk van je leeftijd kiezen tussen een kleuter-, crea-, atletiek-, tennis- of omnisportkamp. Inschrijven voor de kampen (volledige week) kan via www.wospo.be. Ook andere sportclubs bieden toffe initiatiedagen en stages aan: turnen, schieten met een luchtgeweer, initiatie taekwondo en golf, tennis- en danskampen, paardrijden …

Tijdens alle schoolvakanties, behalve de kerstvakantie, kan je lekker ravotten op speelplein Hulgenrode. Gebruik daarvoor de gratis speelbonnen. Buitenschoolse kinderopvang 't Evertje heeft ook vele coole activiteiten in de aanbieding. 

Zo zie je maar: in onze gemeente bieden we niet zomaar 'opvang' aan. Het gaat om een afwisselend aanbod van kwaliteitsvolle activiteiten, steeds begeleid door gevormde mensen. Alle deelnemers zijn ook verzekerd tijdens de activiteiten. 

Nog een programmabrochure nodig? Download de brochure hier.